Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/03/2018
2:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Колкото и да анализираме проблемите в живота си, почти винаги се оказва, че корена им е обичта  и себеуважението към себе си и нуждата да ги повишим. Когато харесваме истински себе си това се отразява по безброй благоприятни начини в живота ни. Най-важното – ние започваме да изпитваме повече удоволствие от това как се чувстваме в собствената си кожа, в средата, която ни заобикаля и по отношение на ситуациите и хората, които идват в живота ни. Всичко става някак по-леко и приятно.

По време на тази сесия ще научите техники за работа със себе си, с които да започнете да повишавате себеуважението си, обичта и грижата към себе си. Колкото повече и по-често ги упражнявате в ежедневието си, толкова по-великолепни ще са резултатите и външният свят все повече ще откликва благотворно към вас. Някои от техниките ще започнем да упражняваме на място. След това ще можете да продължите да ги правите и у дома. Други ще останат изцяло за „домашно“. Ще направим и две медитации – едната базирана на мощни утвърждения, които да ни помогнат да повишим себеуважението си във всяка една основна сфера от живота. Другата е фундаментална медитация за свързване с чистата енергия на безусловната Любов.

Присъстващите ще получат като подарък аудио запис на втората медитация.

Облекло: без специални изисквания.

Носете със себе си по възможност нещо за писане.

Цена: 20 лв

Водещ: Анастасия

Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

Сподели