Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/06/2018
2:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Как да работиш съзнателно с твоята клетъчна структура. Активация на твоето вътрешното знание за отключване на процесите за регенериране на клетките  

Интензивна практика за активиране на съзнателната работа с твоята клетъчна структура – Интегриране, Изграждане и Проява.

Това ще ви донесе радост, здраве, любов, сила и благоденствие. Практиката освен че ще ви даде практични полезни инструменти и осъзнавания, с които ще можете да работите сънателно и ползотворно, тя също така има и изцеляващ ефект.

  1. Как да работиш с твоята клетъчна структура. Конкретни практически напътствия и методология. Всеки от нас притежава тези знания и умения;
  2. Съзнателно активиране и работа с твоята персонална енергийна решетка;
  3. Работа за проява на твои умения и таланти от минали твои животи от твоите Акашови записи;
  4. Инициация за проява на твоя най-светъл потенциал за този живот;
  5. Медитативна изцеляваща техника за затвърждаване и проява.

ВАЖНО: Поради важността на тази тема и процесите на предаване на  информация и също така необходимото време за работа по интегриране с всеки учатник, семинарът ще бъде с продължителност 4 часа

Дата: 23 Юни, Събота

Час: 14:00 – 18:00

Цена: 35 лева

Водещ: Наталия Накова

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и енергийната психологична динамика на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.

Наталия провежда също така: Индивидуални сесии, Енергийно сесии и Сесии за двойки.

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com/bg/

 

Сподели