Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/12/2015
8:30 pm - 10:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Концепцията на карма е предимно неизвестна. В ученията за Йога, Карма е била преподавана като една от основните форми на Йога – Карма Йога. Това е пътят към свободата и спасението, които влияят върху всички аспекти на живота ни. Една от класическите области, където Карма се разиграва са вашите взаимоотношения, особено тези с вашите родители, парнтьори и любовници.
Вълненията на Карма трябва да бъдат разбрани и много мъдро и внимателно трябва да се ходи по тях. Без разбирането на Карма, животът става хаотично и опасно преживяване, което прилича на слепец, който се разхожда из минно поле. Присъединете се към този изключителен разговор със Соманананда за да получите по-голяма яснота и за да промените живота си към по-добро.

Цена: 5 лв

Сомананда има интерес към духовността и силата на човешкото съзнание от ранна възраст. Завършва право и започва да практикува в родината си -Израел, но открива истинската си страст – духовността. През 1996 докато все още е адвокат се запознава с йогата и започва да я практикува сам от книги. Но любовта и страстта към йогата се засилват все повече и повече и той заминава за Индия и открива своя учител -Свами Вивекенанда Сарасвати. Сомананда веднага се посветил на засилена интензивна програма за изучаване на йога, тантра и медитация и от 2000 година започва да преподава. Той е достигнал високи нива на духовно осъзнаване и е откривател и главен учител в Bhairava Yoga в Естония – тантрическо йога училище, което предлага цялостен репертоар от ценни духовни учения.( http://somananda.org/ ).Сомананда преподава вече повече от десетилетие в Европа и Азия. Актор е на книгата Тантра: Секс за душата / Tantra: Sex for the soul /, която може да се закупи от Амазон и на събитието в България.

Сподели