Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/06/2017
2:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Етномузика и песен от цветя ще звучат на 26 юли в центъра за цялостна трансформация „Мандала“ в София. Списъкът от изпълнители включва пътуващите музиканти от Soulfia и техните музикални „спътници“ – босилекът Ран, алоето Вяра и дървото на живота. За беквокалите ще помага теменужката на Списание 8 – опитно растение, пеещо с „Музиката на цветята“ вече година. Следобедната музикална сесия ще стартира в 14 ч и ще продължи около 3 часа. Изпълнението ще бъде излъчвано на живо във фейсбук страницата на Списание 8.

Идеята за съвместния концерт се появи на тазгодишното пролетно турне на Soulfia, когато едно от момичетата в проекта непосредствено преди участието на групата в Пловдив спонтанно „осиновява“ Ран – малък босилек, поникнал в пластмасова чашка. Той присъства на изявите в Пловдив, София и Велико Търново. Остава в с. Добри Дял, където е и до момента в очакване на среща с групата си. От Търговище са Вяра (малко алое) и едноименното Дърво на живота. Те продължават с турнето, като присъстват на изявите във Варна, Иракли, Бургас, с. Българи (на нестинарския събор), Истанбул и Ялова (суфи събора, където преживяват 3 дни и 4 нощи постоянни изпълнения на автентични музиканти от цял свят).

3-те растения и Soulfia ще се съберат на 20 юни за посрещането на Еньовден и слънцестоенето в градина „Багра“. След това ще присъстват на Еньовска сватба на 23-и и 24-и и на 26-и в центъра за цялостна трансформация „Мандала“, ще изразят съвместно вибрации си и ще обобщят този едномесечен цикъл на пътуване в музика. Своеобразен концерт на хармонията между растения и хора.

След това растенията ще бъдат засадени в градината „Багра“ – устойчиво развиващ се проект за пермакултурна градина във формата на мандала, а Soulfia излиза в лятна ваканция до следващо събиране.

Повече информация можете да намерите тук: http://bit.ly/soulfiaconcert

Безплатно

Сподели