Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/03/2015 - 13/03/2015
All Day

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Тяло – Ум – Дух в Хамония

Кранио-Сакралната е нежна, ръчна форма на лечение, която освобождава напрежение дълбоко в тялото чрез въздействие върху нервната система. Терапията увеличава цялостното благополучие на тялото и капацитет на действие.

Всекидневното напрежение подлага тялото под стрес, който то компенсира. Тези компенсации стягат специфични телесни тъкани, което в резултат често изкривява кранио-сакралната система. Това води до нарушение на нормалното функциониране на централната нервна система и от там до всички други системи в човешкото тяло.

Чрез диагноза аз намирам проблемните тъкани и ги разпускам с нежно докосване и възвръщам възможността за движение на тъкани, органи и кости. Чрез нормализиране на физическата среда около мозъка и гръбначния стълб, тялото увеличава способността си да се лекува само. Така Кранио-Сакралната Терапия може да лекува широк спектър от проблеми – хронични болки и спортни травми, последствия от удар и неврологични увреждания както и емоционални разстройства.

Кранио-Сакралната Терапия е холистичен метод, който носи дълбоко лечение и нова жизненост за вашето тяло и дух. Методът активира естествените лечебни процеси на тялото ви. Използва се както профилактично, така и за ефективно лечение на множество болести и оплаквания.

Кранио-Сакралната терапия е духовен пътепоказател и съдейства за здравословното интегриране на емоционални травми

 

 • Мигрени и главоболия – Хронични болки във врата и гърба
 • Ишиас, дискови хернии – Артроза, ревматизъм
 • Стрес и проблеми свързани с напрежение – Астма,  Алергии
 • Емоционални проблеми – депресия, гняв, тревога, безпокойство
 • Проблеми на централната нервна система – увреждания на моторната-координатна система
 • Детски разстройства и разстройства от детството
 • Травми на мозък и грънбачен стълб
 • Хронична умора и безсъние
 • Сколиоза, фибромиалгия
 • Синдфром на дефицит на внимание и хиперактивност
 • Невроваскуларни разстройства и разстройства на имунната система
 • Посттравматично стресово разстройство
 • При бременност и грижи след бременност
 • И много други…

Цена: 60 лв на терапия

За Нагиза:

Нагиза Ларинежад (37 годишна) е родена в Иран, но е израсла в Германия, където е завършила медия и комуникации; педагогика и психология. След години работа в кино и реклами тя започва работа с деца като педагог, водещ на уъркшопи за медийно производство и като преподавател относно ефектите на масовата медия върху децата.

Нейната страст към морето и природата я довеждат до Испания. Колкото повече навлизаше в духовната работа на йога и медитацията, толкова повече растеше ентусиазмът на Нагиза за алтернативни терапии и техники за лечение. Тя завърши остеопатия на кранио-сакралната система и теория на биоструктура в допълнение с ароматерапия, терапия с Бахови есенции и Шуслерови соли. В Испания тя продължи работата си с деца с терапевтична работа, използвайки техники от изкуството като театър, танци и музика.

Чрез мотивацията, която духовността, терапията и изкуството и носят, Нагиза завърши музикална и танцова терапия (Метод на жизнено преустойство на София Махта) и започа да създава уъркшопи за възрастни.

Следвайки позива на персийските си корени, Нагиза навлезе в Мистичните танци на суфизма. В момента тя живее в Турция и предлага цялата гама от терапевтичната си работа в индивидуални сесии с Кранио-Сакрална Терапия и в групови уъркшопи с музикална и танцова терапия и Сема (Дервшики танци)

Сподели