Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/05/2015 - 03/05/2015
All Day

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Смисълът на живота е щастие, мир,любов и просветление. Стремежъткъм съвършенство произлиза отАза, образа на Бог в човека, тозисъвършен образ, които търси да сеизрази чрез всеки един от нас. КРИЯ ЙОГА е научното изкуствоза осъзнаване на Аза въвфизическото, виталното,менталното и духовното тяло.Тази форма на Йога, предаваначрез посвещение е синтез надревните учения наСИДДХИТЕ. Тя е възроденапрез модерната ера от великияиндийски учител БАБАДЖИ НАГАРАДЖ. По време на посвещението щенаучите 18 асани, които доприна-сят за релаксацията и здравето нафизическото тяло; 6 фази на КрияКундалини Пранаяма за събужда-не  и раздвижване в тялото на ду-ховната енергия и 7 техники намедитация за пречистване наподсъзнанието, овладяване на умаи достигане на Себеосъзнаване.

Сиддхананда Сита получава посвещение през 2004 и от тогава практикува интензивнокато ученик на Бабаджи. Тя е участвала в поклонения и обучения в Канада, Индия,Франция и Германия. След като покрива строгите изисквания през 2009, тя става ачария.

Препоръчително дарение : 108 лева (или според възможностите ви) За повечеинформация: http://www.babajiskriyayoga.bg/

За контакти и записвания Невена Дотина –  dotina@abv.bg

ПРЕДВИДЕНИ СА: уводна лекция в петък 1.05.2015 г. oт 18.30 часа и обучения в събота и неделя (02.05 / 03.05 от8 ч. до 16.30 ч.)

Сподели