Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/04/2016 - 08/05/2016
10:15 am - 2:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Защо е ценно да развиваме своята интуиция?

Всички велики хора, било то бизнесмени, спортисти, артисти или държавници, се вслушват в интуицията си. Способността да се използват подсказаните от интуицията идеи е една от главните тайни на успеха и показател за това доколко човек е развил своето „Аз съм“.

Следвайки интуицията си, човек взема по-правилни решения, хрумват му по-градивни идеи и по-задълбочени прозрения, по-лесно намира най-краткия и безпрепятствен път от желанието до изпълнението му. Хората, които винаги се оказват на подходящото място в подходящия момент и на които необичайно често им се случват хубави неща, не са просто късметлии. Те са развили шесто чувство за това какво и кога трябва да се направи. Интуицията им позволява да прогледнат отвъд границите на очевидното и да черпят необходимите им знания, а също и указанията кога и как да ги използват.

Как може да се развие интуицията?

 

За да се научите да обръщате внимание на тези усещания и предчувствия и да се вслушвате в това, което интуицията ви нашепва, е необходима практика, но с времето вие ще развиете тази способност. Не губете надежда, ако отначало не различавате вътрешния си глас. На повечето хора никой не им е обяснявал как да разпознават и използват интуицията си, затова няма нищо чудно в това, че в началото мнозина ще изпитват затруднения. Вие засилвате интуицията си, като й отделяте дължимото внимание и се обръщате към нея, доверявате й се и действате съобразно с това, което ви подсказва.

Разхождали ли сте се някога в гората заедно с човек, запален по птиците и опитен в изучаването на навиците им? Той ще забележи десет птици там, където вие ще видите само една. Очите му са привикнали. Той знае какво да търси. От постоянната практика сетивата му са изострени. Същото ще се случи и в процеса на развитие на интуицията ви. Внимателно следете и се вслушвайте в това, което става вътре във вас. По-просто е, отколкото можете да си представите. Нужни са единствено малко практика и вяра.

Интуицията може да ви подсказва решенията всеки път по различен начин, но вие винаги ще чувствате, че получавате интуитивна информация по качеството на идеите, а също и по възникналите усещания. Радостта, увереността и непреодолимото усещане, че това е верният отговор, отличават интуитивните идеи от останалите мисли, които възникват в съзнанието ви и винаги пораждат колебания.

Всеки има интуиция и може да я равие – просто трябва да се научите да слушате вътрешния си глас.

Интелектът има нужда от мисли, интуицията има нужда от тишина.

Да виждаш и чуваш отвъд видимото, да усещаш хората, независимо от маските и стените, да контактуваш със същества които носят любов, радост и щастие и неизменна красота, да имаш верен съветник в щастлива, трудна или нормална ситуация, това означава да работиш, развиваш, разбираш и ползваш интуицията си.

Ако молитвата, медитацията и другите позволения/практики са твоето послание към Бога, интуицията е Божието послание към теб.

 

Каним да се запишете и на предстоящия Курс „За женската интуиция“

Всяко занимание ще бъде интересна комбинация от различни практичен инструменти: игри, медитации, практики, мантри и други подобни. Курсът ще се състои от 4 модула, по 4 часа и след него ще можете да използвате ресурсите и ползите, които идват от пълноценното използване на интуицията.

Програма

 • Беседа и практика – 09. Април 10:30 – 14:30ч.
  • Въведение в новата епоха. Въведение в интуицията;
  • Принципи правила и постулати на интуицията;
 • Беседа и практика – 16 Април 10:30 – 14:30ч.
  • Видове интуиция, технология, източници;
  • Осъзнатост на работещия с интуицията – 1 част;
 • Беседа и практика – 23 Април 10:30 – 14:30ч.
  • Осъзнатост на работещия с интуицията – 2 част;
  • Изкуството на малките стъпки. Интуитивни техники за проверка на бъдещето, събития и хора.
 • Беседа и практика – 8 Май 10:30 – 14:30ч.
  • Интуиция – любов и страх: подходи и практики:
  • Универсалното позволение „Да следваш своята най-висока радостна вълнение/възбуда“.

Включването в Курса става с предварително записване и плащане на капаро – 30лв

Цена на курса 108лв

Всеки присъствал на Въвеждаща беседа за женската интуиция, получава 10% отстъпка

 

Моля потвърдете присъствието си на 0894 488 809, info@yogamandala.net

 

 

Сподели