Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/11/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Да даваш, означава да получаваш? Дали?

Ген ключовете са колективни архетипи. На индивидуално ниво, ние носим абсолютно всичките 64-ри модела на поведение в себе си, с които откликваме на колективните и индивидуални проявления в света. Те са като бутони, които някой или нещо натиска в нас и които след това задействат цяла поредица от събития, реакции и процеси – както вътрешни, така и външни.

Затова от известно време насам, започнахме да отделяме специално внимание на различните архетипи и този месец, ще се задълбочим в 27-мия ген ключ със сянката на егоизма, дарбата на алтруизма и сидхито на безкористността.

Егоизмът може да бъде нещо много подмолно и едва доловимо. Той е свързан с начина, по който подхранваме себе си и другите, а това може да бъде един много деликатен обмен. Как даваме или по-скоро как се раздаваме? Без никакви граници или с точно конкретни намерения, за да получим нещо в замяна? А как получаваме от другите? С благодарност или наготово по презумпция, без капчица съобразителност? Да, егоизмът винаги залита в една от двете крайности и всеки път го прави, за да получи нещо, било то признание за своята „алтруистична“ личност или разменна монета, затова че е склонен да „помага“.

Затова заповядайте на 24-ти ноември от 19.00 часа в център „Мандала“, за да може всеки от нас да се порови в тази тема и да потърси отговорите на тези въпроси, както за себе си индивидуално, така и за всички нас като цяло.

На тази лекция ще си поговорим за това какво е един истински алтруистичен акт и какво означава безкористно даване, което в никакъв случай не изключва даващия от уравнението. Във вселената има един прекрасен закон, който често ни изглежда, че не се сбъдва – Да даваш, означава да получаваш. Каним ви да разберем защо понякога уравнението не ни излиза и да разнищим какво точно получаваме. 🙂

Повече за лекцията „Егоизъм или Алтруизъм“ можете да разберете наhttp://genekeys-bulgaria.com/events/egoizam-ili-altruizam/

Цена за един – 20 лв
Цена за двама общо – 30 лв

Можете да заплатите своето участие на рецепция в център Мандала предварително или непосредствено преди самото събитие. Няма нужда от предварително записване.

За контакт:
E-mail: genekeysbulgaria@gmail.com
Телефон: 0887 24 31 45 – Мария Цветкова

Сподели