Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/06/2016
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Кармични връзки са тези,които са се свързали в минали животи(или в този)  с хора и при взаимоотношения ,които не са от любовта и когато не сме били в центъра си.Връзки ,свързани с непреживяни,подтиснати емоции, с неплатени дългове на всякакво ниво,когато сме проявявали претенции към някой,в конфликтни състояния,когато сме имали силни чувства ,страсти,много емоции към някой или мислим за него натрапчиво.

Тези връзки с времето, несъзнателността и натрупването на емоции стават все по-силни, втвърдени и кристализирали, като през тях изтича наша енергия към другите и обратно-от другите към нас тече също.

Тези връзки са обезсилващи .Те пречат да бъде простено и освободено миналото, спомени и  партньорства,които са “приключили”,да бъде видяна по-голямата картина и да продължим по пътя си свободни от ненужни тежести.

Медитацията е  подходяща след прекъсване на дълги връзки с човек,при раздяла,за премахване на стари кармични връзки с някой,който като че ли ви преследва в мислите ви,а също така и за  освобождаване на кармични отношения с любим човек,за да продължите на ново,по-високо ниво.

Ще работим с енергията на арх.Михаил-мощно поле от божествено съзнание,което се грижи за баланса в многоизмерността.

В тази медитация:

Ще  поканим на ниво душа човека,с когото желаете да освободите миналото ,кармата,да прекъснете връзките,които ви черпят, да върнете силата си,да разберете нещо важно за вашите отношения и да си простите.

Възможност да приключите напълно взаимодействията си с някой,или да поставите отношенията си на ново,по-високо и фино ниво.

Ще се балансираме.

Водещ: Мая Митрева

 

Цена : 12лв.

Сподели