Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/01/2016
11:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ритуална сесия с ин йога, аромати и утвърждения – част от 12-те ежемесечни ритуални сесии

ВИЗИЯ, ПРОЯВЛЕНИЕ И ПРИОРИТЕТИ

ТЕМА: ЖИВОТ, В СЪЗВУЧИЕ С ПРИОРИТЕТИТЕ НИ

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА: ЛИМОН, МЕНТА, ЛАВАНДУЛА, СЛАДЪК ПОРТОКАЛ, БЕРГАМОТ, НЕРОЛИ, РОЗМАРИН,

ПРАКТИКА: ЙОГА И ПРАНАЯМА ЗА АКТИВИРАНЕ НА ВЪТРЕШНИЯ ОГЪН (МАНИПУРА ЧАКРА) И ИЗЧИСТВАНЕ НА ПРОЕКЦИИТЕ ОТ АДЖНА (ТРЕТОТО ОКО)

ЧАКРА – МАНИПУРА (ТРЕТА) И АДЖНА (ШЕСТА)

УТВЪРЖДЕНИЕ: С ГОТОВНОСТ И РАДОСТ СЕ ВПУСКАМ В НОВИЯТ ЦИКЪЛ

Продължителност на практиката: 2 часа

Подарък – 1 посетител на случаен принцип ще получава подарък на всяка практика – качесвено етерично масло според практиката 5 мл.

Всички участници ще получат и картонче с утвърждения, свързани с темата на съответната практика, с които да могат да работят през целия месец.

12-те месеца на годината са изпълнени с различен заряд и ни предлагат възможност да се разгръщаме интелигентно в унисон с циклите на природата и енергията на сезоните.

Тези ритуални сесии включват всичко, от което имате нужда, за да поддържате енергията си висока и в резонанс с живота.

Използването на етерични масла от древността се счита за лечебен холистичен метод. Етеричните масла улавят есенцията, духа на растението и могат да балансират физическото тяло, емоциите, мислите и да повдигнат духа ни. Миксът от техники, които Деви използва са плод на нейните обучения, преподаване и лична опитност през последните 14 години.

Цена: 15 лв

За водещата: Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.

Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. С нейните флоу практики ще усетите движението на праната (енергията) в тялото си по плавен, но силен начин, който ще ви помогне да творите със замах и без страх, изразявайки себе си тотално и без задръжки. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.

Сподели