Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/12/2015 - 28/12/2015
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Разгръщане на съзнанието

27.12.2015 г., неделя, 17-19 ч.

Разгръщане на любовта

28.12.2015 г., понеделник, 18-19.30 ч.

Целта на Кундалини йога е да пробуди безграничния ни човешки потенциал, да ни помогне да разгърнем съзнанието и открием нови измерения на любовта и свободата.

В прехода между изминаващата и новата година ще отпуснем тялото и освободим съзнанието, за да открием нови измерения на физическите ни и духовни сили. Благодарение на мощните и трансформиращи техники на Кундалини йога и вдъхновяващата музика на Лукас, ще пречистим сърцата си и хармонизираме пространството в нас и около нас.

Първата практика ще посветим на разгръщане на съзнанието и мъдростта, която ни помага да разпознаем своята истинска природа и прородата на света около нас. Втората практика ще посветим на разгръщане на любовта, състраданието и безграничната доброта.

Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Той е един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001-ва емигрира в Барселона, където живее до днес. Зад гърба си има осем авторски диска, последният от които “От Париж до Трансилвания” отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания. Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка, Индия и България. Една от насоките, в които той работи с особено голяма вдъхновение е комбинацията на йога и музика. Близо от година той реализира този проект в Барселона заедно със сестра си – София Маскиано, която е учител по йога, както и в България заедно с Людмила Класанова.

Людмила Класанова е Кундалини йога инструктор в Център за цялостна трансформация Мандала. Започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят.

 

Вход: 20 лв. за практиката на 27.12.2015 г.

           15 лв. за практиката на 28.12.2015 г.

Сподели