Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/03/2016
12:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Част от семинара „Стъпка по стъпка към себе си

Любовта към себе си не е суетност или надменност, не е егоистична любов. Суетните и надменни хора не се обичат и това проличава от тяхното поведение и излъчване. Те се мислят за нещо повече от другите. Това е ЕГО-то или чувството за собствена важност. Това говори за липса на Любов към себе си. Човек, който изпитва любов към себе си, цялото му същество е изпълнено със Светлина, той излъчва любов и това привлича. Човек, който носи любовта в сърцето си и я изпитва към всичко съществуващо, той не може да има надменно и оскърбително поведение. Това, което е вътре в нас, това и показваме навън.
Ако не изпитвате любов към себе си, вие ще привличате хора, факти и събития, които да ви доказват, че това е така. Външния свят е само отражение на вътрешната ви действителност.
Има разлика между това да имаш голямо Его и да имаш висока самооценка. Егото е чувство за собствена важност, то иска да изтъкне в очите на другите, говори за ниска самооценка. Високата самооценка е вътрешното знание за твоята собствена значимост, без значение какво мислят другите за теб. Едното води до вътрешен упадък и деградация, другото води до растеж и себе уважение.
Хората преследват любовта. Чувстват, че се нуждаят от тази любов, защото усещат липсата ѝ, защото не обичат себе си. Търсим любов от други, идентични на нас хора, и очакваме те да ни я дадат, въпреки че са в същото състояние като нас. Те също не обичат себе си, така че дали ще успеем да получим любов от тях? Само засилваме нереалната потребност; продължаваме да търсим и да търсим, но на неподходящото място, защото другите хора не притежават любовта, която ни е необходима.
Търсим справедливост и щастие. Търсим любов. Търсим Бог, но Бог е вътре в нас.

На този семинар вие:
–    Ще разберете как се формира самооценката, показателите по които се определя и какво е вашето ниво
–    Ще опознаете вашия темперамент
–    Ще се научите на себенаблюдение
–    Ще придобиете техники за повишавате на самооценката
–    Ща се научите да правите изборите в живота си водени от любовта към себе си
–    Ще преминете през трите врати на мъдростта

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”.

Участие:
–    Участие във всички предстоящи „стъпки”  – 20% отстъпка от пълната сума при предварително заплащане.
–    Участие в единичен семинар – 50 лв.
–    Доведи приятел за единичен семинар – 90 лв. двоен билет.

Сподели