Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 16/07/2016
12:15 pm - 4:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Водещ – Надин Низешезин

Част от семинара  „Стъпка по стъпка към себе си“.

Можете да посетите всички предстоящи „стъпки” или само тези, които  чувствате, че са най-подходящи за  вас.

Ако често срещате хора, неспособни да обичат, и това по някакъв начин ви наранява…, бъдете сигурни, че неспособният да обича всъщност сте вие. Ако си мислим, че не сме обичани достатъчно, че другият не ни обича, че ние даваме, а нищо не получаваме в замяна… Е, ще ви кажа, че това със сигурност е пълна заблуда. Пълна заблуда е, че ние сме способни да обичаме! Това не  е любов. Истинската любов е безусловна, всеотдайна. В нея можеш само да даваш, но не и да очакваш да получиш. Можеш да даваш безвъзмездно и да се чувстваш щастлив от това, че можеш дадеш. Да се чувстваш богат от това, че имаш какво да дадеш. Да се чувстваш пълен с любов, преливащ от любов.

Ако ти си човек на ума, ще обичаш с ума. Ума ще създава „представата“, а от там и очакването. Следва – вътрешен конфликт, а от там и чувството, че си нещастен. Но ако ти си човек на сърцето, ще обичаш със сърцето. Любовта ще блика от теб, ще я излъчваш с цялото си същество. И колкото повече любов излъчваш, толкова повече ще привличаш към себе си!

Цял живот търсим любовта, търсим своята сродна душа, половинката в живота си. Искаме да обичаме и да бъдем обичани. Помислете само „търсим половинката в живота си“! Само мисълта за това говори, че ние не се чувстваме цялостни, чувстваме се половинчати и търсим някой, който да ни допълва. Или някой, който да компенсира нашите недостатъци.

Предназначението на взаимоотношенията е, не да имаш някой, който да те допълва, а да имаш някой, с когото да можеш да споделиш пълнотата си.

Този семинар е подходящ за всеки, който:

 • Копнее за истинската и безусловна любов
 • Иска да бъде посветен в тайната на общуването
 • Е готов да отвори сърдечната си чакра
 • Желае да намери своя вътрешен център
 • Е решил да научи урока на „приемането”

На този семинар вие:

 • Ще отворите сърдечната си чакра за истинската и безусловна любов
 • Ще се запознаете с тайната на общуването
 • Ще изградите своята „златна среда”
 • Ще можете да си върнете отдадената на другите енергия
 • Ще разберете има ли случайни срещи
 • Ще намерите своя „вътрешен център”
 • Ще научите най-трудния урок – на приемането!

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”.

 

Участие:
–    Участие във всички предстоящи „стъпки”  – 20% отстъпка от пълната сума при предварително заплащане.
–    Участие в единичен семинар – 50 лв.
–    Доведи приятел за единичен семинар – 90 лв. двоен билет.

 

С предварително записване на: 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели