Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/05/2015
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Деламей Деви е поредният международен гост преподавател, който Мандала кани в България, като част от проекта „Глобална йога общност“. Тя ще проведе серия от Прана флоу класове в Мандала и ритрийт в Тринити, споделяйки опита и вдъхновението си като Мастър Прана флоу. Деламей е дългогодишна ученичка и асистентка на
Шива Рей, създателката на стила. Деламей пътува по света и провежда семинари в Малайзия, Австралия, Бали и Европа и за нас е истинско щастие, че ще се отбие в България, за да допринесе за приобщаването на България към световната йога общност.

Мастерският флоу клас е добър начин учениците да усетят вкуса на флоу-а. Структурирано по същия начин като обикновен клас, започвайки с проста медитация, последвана от загрявка, в която може да направим няколко цикъла Сурия намаскар, след което ще се потопим в последователност от вълни, които нежно ще ни отведат до пиковата поза. Всяка следваща вълна съдържа надграждащи предната вълна пози. Основният фокус е върху това как влизаме и излизаме от всяка поза като вълна и междувременно поддържаме дъха постоянен. Ще споделя с вас пулсираща, основна и ритмична Виняса, които са също част от обучението на Шива Рей.

Водещ: Деламей Деви

С над 20 годишен опит в преподаването, Деламай комбинира Прана Флоу Енергични Виняси, Йога транс денс и Тай йога масаж по време на часовете и уъркшопите, които води. Деламей преподава за всички нива практикуващи, като помага на по-напредналите йоги да задълбочат практиката си и връзката между тяло и дух, а начинаещите нежно напътства през първите им стъпки на постелката. Преподавателката вярва, че има йога стил за всеки отделен човек, в завимост от това какво е вътрешното ти усещане и как тялото ти реагира. С история в танцуването, естествен път е било преминаването й към преподаване на йога и потъването в ритъма на дъха, естественото движение на тялото и медитацията. Деламей е родом от Байрън Бей, но в момента пътува между Австралия, европа и Азия за да споделя совите уъркшопи, мастер класове и ритрийти по красивите кътчета на света.

Сертификати и обучения:

Деламей има над 1000 часа йога обучение, който включва 500 часа Прана флоу сертификат. Тя редовно пътува до Лос Анджелис за да продължи обучението си с Шива Рей, създателят на Прана флоу Енергична виняса стила и е част от глобалните асистенти по Прана флоу. Деламей е и 4-то ниво сертифициран Тай йога масаж терапевт, Рейки мастер, прана лечител и практикува Crystal Dreaming.

Тя е и един от глобалните ангели на Омнитом Йога и фюжън дрехи.

Цена: 25 лв

Само с предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net

 

Сподели