Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/12/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Когато разбрах колко обусловени и внедрени могат да бъдат мечтите ни, се отправих на пътешествие – да изровя онази дълбока мечта, която познава само сърцето ми.

Помниш ли като дете как мечтаеше? А днес имаш ли мечта?  Не желание, а мечта. Разликата е, че мечтата е нещо много по-голямо от желанието. Тя е онова послание от душата, което те движи по пътя. Мечтата съдържа в себе си всичко – и копнежа и пречките по пътя и самия път.

Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение.

Последното Новолуние за годината ни зове, за един грандиозен финал на 2017 г. Сега е моментът да разпукаме черупката си и смело да заявим мечтата си за 2018 година.

В тази сесия ще работим само с една мечта. Защото ако в нас има 2 мечти, това вече поражда конфликт. Мечтата изисква от нас да изминем път. И обикновено този път ни връща обратно към себе си.

Мечтата изисква ПОСВЕЩАВАНЕ. Да, точно това което така плаши и същевременно вълнува. Постоянство, отдаденост, всеки ден по малко, някои път – със скок.

Тъй като мечтата се сбъдва чрез пътуването, което ние като житейски герои предприемаме, то тя е неразделна част от нашата трансформация.

Мечтата е онзи стремеж, който е устоял проверката на времето. Това не е променливо желание, което варира според настроението или хормоните 🙂

Затова на това последно за годината новолуние те предизвиквам – не играй на дребно. Нека 2018 е годината, в която да посееш, да покълнеш и да видиш процъфтяваща мечтата ти.

В тази сесия ще положим основите към твоята мечта, която ще е малко по-реална след това.

Нова или многогодишна – мечтата ти ще се задейства от мощните вътрешни механизми, които те движат в пътя ти, когато си истински свободен от миналото.

В тази сесия: 

  • Ще изровим автентичната си мечта изпод всички останали внедрени от вън идеали и концепции
  • Ще изследваме вътрешните ти прегради пред реализирането и
  • Ще поставим един летящ старт на живот, движен от нещо вълнуващо
  • Ще си поставим цели към мечтата и ще ги обвържем с обети

Радостта, която извира от душата, когато следваме мечтата си, е несравнима с нищо друго.

Цена: 15 лв (карти Мултиспорт важат, карти Мандала важат с доплащане 5 лв)

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Запази своето място на 0894488809

Сподели