Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/04/2017
6:30 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тези медитативни техники  са мощен „инструмент“,  който помага на хората да си спомнят любовта вътре в себе си и да се свържат с нея. Чрез тях всеки участник може да възнамери от дълбините на своята сърцевина здраве, енергийна свобода, вътрешен мир и животворен живот.

 

Те са специално разработени от Наталия и са придружени с музика.

 

„ Сътвори мирът, здравето, благоденствието и радостта за себе си, защото знаеш, че така ти ги сътворяваш за всеки един човек на Земята.

С обич, Наталия

 

По време на тези срещи всеки присъстващ:

  • се свързва по-дълбоко със своята лична сила;
  • получава полезна информация и отговори за себе си, живота и цялото;
  • спонтанно се разграждат блокажи и кармични свързаности;
  • стига се до лични осъзнавания за това кои сме и защо сме тук;
  • постига се трайно състояние на хармония и мир със себе си;
  • силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото;
  • освобождаване на емоционални модели.

 

Този вид медитативна работа се отличава с това, че няма предварителна подготовка. Всяка среща е уникална. Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва  в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие. Това е животворна енергия на жив живот, жива светлина и жива любов,  идващи директно от сърцевината на Източника.

 

Код: Изцеление, Проява и Сътворяване в енергията на Любовта!

 

Цена:
промоционална 10 лева

 

Водещ:
Наталия Накова
е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

Сподели