Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/08/2015 - 01/09/2015
9:00 am - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


“Изцеление и трансформация чрез благословията на звука”

**************************************************************
Веднага след трекинга си на Доломитите, международният планински водач и sound healer Михалис ще гостува за кратко в Мандала.
НАМАСТЕ!

Надявам се това послание да те заварва в прекрасно здраве и щастие. Каня те да станеш част от уникално магическо преживяване.
Сърфирайки по вълните на мистичните хималайски пеещи купи се отдай на позитивните им вибрации и позволи на Михалис да те отведе необятно пътешествие дълбоко дълбоко в сърцевината ти.
С помощта на пеещите купи от Непал и други инструменти от различни краища на света, Михалис ще те пренесе незабавно в състояние на медитация и дълбока релаксация.

Всичко е вибрация. И звукът и светлината пътуват чрез вибрацията. Вибрациите имат въздействие върху всичко живо и ти също си жив и вибрираш.
Всяка чакра резонира на различна вибрация и поради импулсите, които получаваме от вън, можем да дебалансираме чакрата и енергията да се блокира. С помощта на пеещите купи, тези блокажи могат директно да се повлияват и енергийният поток да се освободи, така че баланса да се възвърне и да се усети дълбок мир.
По време на колективна сесия, според размера на групата, може да се представи системата и да се случи лечение на определено ниво, докато по време на индивидуална сесия човек може да се гмурне наистина дълбоко и да изследва своите най-тъмните и най-светли части.
Индивидуалните сесии са между 1 и 2 часа. По време на сесията могат да се използват инструменти като Тингша звънчета от Тибет, пръчки за дъжд от Централна Америка, океански барабан от Щатите и шамански барабан от Африка. Но разбира се основния инструмент, с който се работи е магическата пееща купа от Непал.
Купите ще се използват по различни начини, създавайки разнообразни звуци и вибрации и ще бъдат поставяни над и върху тялото на нивото на съответната чакра.
От векове пеещите купи се използват на Изток за медитация и изцеление, но чак сега западните медици се отварят за техните лечебни способности.

ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ РАЗНОВИДНОСТИ НА ИНДИВИДУАЛНИ ТЕРАПИИ, КАТО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ И КОМБИНАЦИЯ:
ЗВУКОВА БАНЯ – МЕДИТАТИВНА СЕСИЯ
ЛЕЧЕНИЕ НА ЧАКРИТЕ
ЛЕЧЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ЧАКРА
РЕЙКИ И РАЗЛИЧНИ МАСАЖНИ ТЕХНИКИ
ВЪЗМОЖНИ СА И СЕСИИ ЗА ДВОЙКИ

ЦЕНА: 70 лв.

индивидуаните сесии са с предварително записване на 0894488809
info@yogamandala.net

Прочетете повече за Михалис тук

Сподели