Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/05/2016
7:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


„Справи се с ума си“ е семинар, на който основна тема е как функционира нашият ум, кои са неговите тенденции, които ни пречат да постигнем целите си и как можем да ги преодолеем.

Интересуващите се от въпросите за дишането, здравословния начин на живот и реализацията на своя потенциал ще се научат как могат ефективно да зареждат тялото и ума си с енергия, как да балансират активността с дълбок покой.

Ползите за теб

Повече енергия

Повече вътрешна хармония

Повече будност

Повече в центъра си

За кого подходящ?

За всеки, който иска да живее 100% активен живот и 100% духовен живот

За всеки, който иска без усилие да има повече контрол над ума си

Какво включва?

Семинарът включва знание за:

– тенденциите на ума

– връзката между емоциите, дишането и тялото

– как да се справим със стреса

На семинарът се практикуват:

– ефективни дихателни техники

– водена медитация

– леки тонизиращи упражнения от йога (не е необходимо специално облекло или постелка)

Цена: 12 лв

Яни Драгов е успешен предприемач, съосновател на Roobar, и дългогодишен инструктор на „Изкуството да живееш“. Яни вярва, че духовността и материалният свят се допълват и допринасят едно на друго, и че именно практикуването на медитация и дихателните техники на „Изкуството да живееш“ са в основната на успеха на бизнес начинанията му.

 

За Изкуството да живееш – The Art of Living

Фондация Изкуството да живееш е образователна и хуманитарна организация с идеална цел. Програмите за личностно развитие на фондация ”Изкуството да живееш” се преподават в над 150 държави по света и помагат на милиони хора да се освободят от стреса в ежедневието и да водят пълноценен живот. До момента над 30 милиона души са преминали през тези програми, чиято цел е да възстановяват човешките ценности и насърчават хора с всякакъв произход, религия и културни традиции да се съберат заедно, за да празнуват различията и да служат на обществото. Днес Изкуството да живееш е една от най-големите доброволчески организации в света с над 110 милиона човекочаса, вложени в служба към обществото.

Сподели