Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/06/2015
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Какъв съм бил в миналите ми животи? Кой съм аз сега? Коя е мисията в настоящия ми живот? Кои са важните за мен хора около мен ? Кои са най-важните уроци и опитности, които съм си избрал да си припомня в сегашното ми прераждане на Земята?

Сигурно ви се е случвало да си зададете тези въпроси? А дали сте получавали усещането, че „познавате това място… или този човек…“? А дали сте имали усещането, че „винаги сте знаели…“ някаква определена информация? Или, че просто знаете как да извършите определена дейност, която никога до сега не сте правили. Всичко това знание е било винаги част от нас. Ние пренасяме тази информация живот след живот, във всяко наше следващо прераждане.

Нашата среща ще започне с представяне на метода регресия – пътуване в миналите животи. Ще разсея всичките ви страхове и очаквания към това пътуване и ще отговоря на вашите въпроси. След това ще преживеете водена от мен групова регресия, за да се свържем с този образ от вашето минало, който е най-важен за сегашния момент от настоящия ви живот.

През втората част от това изживяване ще се ви заведа до мястото на „Планирането“ – това пространство е описано от Майкъл Нютън в книгата му „Пътят на душите“ като мястото на което нашите души избират сегашния си живот. Водил съм десетки хора там, за да разберат каква е причината да изберат точно тези родители, точно тези преживявания, точно тези уроци и опитности. Тук вашата душа знае и каква е основната причина да решите да влезнете в тяло, тук на Земята, тя много добре знае каква е „Мисията на сегашния ви живот“

За завършек съм предвидил да разгледаме начините и стъпките за достигането до онзи момент, в който сте в пълна синхроничност с вашата мисия в настоящия ви живот.

 

За водещия – Петър Петров е психолог, дипломиран магистър по „Психология на управлението”. Има международно признати квалификации за “Краткиподходи за работа с личностния потенциал” и “Кратки подходи в психотерапията”. Сертифициран хипнотизатор, мандалатерапевт, инструктор по Йога на смеха, треньор по груповодинамичен психотренинг и организационно поведение. От началото на 2010г. работи индивидуално с клиенти, които въвежда в минали животи, както и за постигането на техните цели и желания (над 1300 сесии).

Повече на – http://regresia.weebly.com/

Цена – 70 лв на човек.

 

Примерна програма*:

10-11:45 часа Разказ за практиката, наречена регресията (пътуване в минали животи )

  • Разсейваме погрешния мит за регресията
  • Ще разкрия видовете виждане по време на регресия
  • Ще обясня за чувството „измислям си“ което много хора изпитват по време на пътуванията в минали животи.
  • Ще отговоря на вашите въпроси.

12:20 – 13:00 Регресия – Пътуване в най-важния минал живот и получаване на информация от него

13:00 – 14:30 Обедна почивка

14:30 – 15:00 Техники за събуждане на интуицията.

15:00 – 15:30 Медитация „Свързване с духовния ви водач“ – получаване на отговор на въпроса: „Каква е мисията ми тук на Земята?“ и други важни за вас въпроси

15-45 – 16:30 – Обсъждане, създаване на личен план за прилагане на полученото знание в живота ви.

16:30 – 17:00 Обобщения и напътствия.

 

*авторът си запазва правото да внася малки промени в предварителната програма

Сподели