Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/05/2016 - 08/05/2016
All Day

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Магичен ароматен ритрийт в Сицилия с Деви и Мокша и майстор готвач

във вила само на наше разположение с панорамни гледки

сС любезното съдействие на туроператор ДАН – ТЕА.

Каним те на една мисия, която ще ти припомни най-голямата тайна на живота – как да живееш добре, в изобилие, здраве и радост, проявявайки най-висшия потенциал на душата си в ежедневието.

Всеки ден пред нас ще се разкрива нов житейски принцип, който ще прилагаме ментално, емоционално и физически чрез утвърждения, енергийна работа, практики и хранене.
Това ще ни даде сили и увереност и ще ни постави на капитанското място на собствения ни житейски кораб, за да управляваме мъдро и щастливо.

Ритрийтът ще включва две практики на ден – сутрешна и следобедна и възможност за терапии на тялото и арома масажи в свободното време. Сутрешните практики ще са по-динамични и активиращи енергийните потоци, а вечерните ще са ритуални ин йога сесии с утвърждения и аромати или лекция. При желание на групата можем да проведем и констелации по темите, които ще разглеждаме всеки ден.

Сицилия се намира в Италия и е най-големият остров в Средиземно море. Островът е популярна туристическа дестинация, има богата история, свидетелство затова са многобройните запазени храмове и акрополи на древногръцки градове в днешните градове – Катания, Сиракуза, Палермо и в Таормина известните римски мозайки, красивите катедрали и църкви. Великолепните кристални води на острова и величествената планина Етна уставят неповторимо усещане у всеки, който го посети. Столицата Палермо е един от най-колоритните градове на Сицилия, в центъра на града е запазена атмосферата на средновековието, когато градът завоюва своето величие.Най-привлекателните курорти са по Йонийското крайбрежие Таормина, Джардини Наксос, Ачиреале или Агридженто на средиземноморския бряг. Таормина е най-аристократичният курорт на Сицилия – предпочитан от европейците за романтичен меден месец.
Вилата ни се намира до малкото китно градче Санто Стефано ди Камастра, известно с продукцията си на красива пъстра керамика.

ВНИМАНИЕ : този ритрийт е само за хора, които имат интерес и намерение да практикуват и посещението им е изключително с тази цел.

Ритрийтът не е подходящ за придружаващи и хора, които нямат за цел личностното си развитие. Целта на това пътуване не е екскурзия и туризъм, тъй като акцентът ще е върху вътрешната работа и пълноценият осъзнат отдих.  Всички екскурзии и посещения на местни забележителности са по желание и не са отговорност на организаторите.

Цена 650 евро на човек, която включва

7 нощувки в споделена двойна стая в прекрасна вила с панорамни гледки в Сицилия

7 вегетариански / вегански брънча и 7 вечери, приготвени на място от мастър шеф

Всички групови практики

Възможност за допълнителни терапии:

Юмейхо, тай масаж, дзен тай шиацу, рехабилитация с Мокша или Арома рейки масаж с Деви.

Транспортът всеки урежда самостоятелно. Организаторите с удоволствие ще ви свържат помежду ви, за да поделите автомобилен превоз, ако желаете.

Настаняването е в двойни стаи, всяка със санитарен възел.

Екскурзиите по време на ритрийта са изцяло по желание и ще се уреждат на място. Можем да посетим вулканът Етна и близките вулканични Eолийски острови, както и китните градчета наоколо.

Има само 12 места за този ритрийт и записването става с 50 % капаро до 15 март 2016 г. Ако се записвате за пръв път на наш ритрийт ще ви поканим на среща, в която да се запознаем и да разберем повече за вашите нужди и очаквания.

За записване 0894488808
globalmandalaretreats@gmail.com

Сподели