Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/11/2017
4:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


С огромно удоволствие ви каним да се запознаете с иновативен квантов метод на лечение и трансформация, представен от Моника Балци – холистичен терапевт от Италия. Ще имате възможността и да участвате в групова лечебна сесия с инструмента IPR – Initial Path Room (Пространство на изначалния път).

Моника Балци познава добре България и е представяла тук многократно своите методи и инструменти, с които работи за благополучието на човека на всички нива. Безспорно най-ефикасни според нея са новите квантови многоизмерни методи за изцеление, а именно:

– Пространство на изначалния път (Initial Path Room – IPR)
– Пирамидална трансмутация на паметта (Pyramidal Memory Transmutation – PMT).

И двата инструмента представляват технология създадена от учения натуропат Жоел Декатийон, чрез която от ДНК се “изсмукват“ тежки спомени и блокажи, ненужна негативност, емоционални травми и кармични възли (от този и от минали животи), вследствие на което клетъчнатата памет се изчиства. Прекъсват се връзки на чуждо влияние и манипулация. 

В стъклени туби, наподобяващи епруветки, чрез нано-технологии са интегрирани над 32 000 ДНК кода, които активират специфично енергийно пространство за изчистване на човешкия организъм на клетъчно ниво. Както самата Моника е казвала на предишни групови сесии „енергията на групата е много важна, и помагаме не само на себе си, но и на близките си и на Цялото“.
Подробности за тези невероятни квантови инструменти и ползите от лечебни сесии с тях можете да прочете в интервю с Моника Балци тук: goo.gl/M147Eo

Повече за метода и създателя му можете да намерите на официалния уебсайт на Жоел Декатийон: http://steel-storm-staelhe.info/pmt-uk.html


Ползите, за които участниците в групови или индивидуални сесии с квантовите методи най-често споделят са:
– усещане за лекота, освобождение
– състояние на мир, центрираност в себе си 
– подмладена, сияйна кожа 
– тотално отсъствие на тревожност и безпокойство
– положителни промени в професионален, личен и здравословен план 
– безпричинна радост
– увеличена способност за приемане и толерантност към заобикалящия ни свят
– благост, мекота, баланс 

И така, на 5.11.2017, четвъртък, от 16:00-17:00 ч., Моника Балци ще представи себе си и методи за лечение от най-ново поколение, с които работи от вече 12 години. След това Моника ще проведе групова лечебна сесия, която продължава около 30 минути, придружена с кратка обратна връзка за процеса. Максимума участници в една групова сесия е 20.

Записването за участие става единствено по имейл: моля изпратете на uniselfnet@gmail.com вашето име и фамилия, и телефонен номер за връзка с вас. Таксата за участие е 50 лева.

Вие можете да участвате в повече от една групови лечебни сесии. Затова и докато Моника ни гостува (1-15.11.2017) са предвидени няколко сесии, чийто график е обявен на фейсбук страницата Включен в Живота, официален представител на Моника Балци за България > https://web.facebook.com/www.PoweredIn.net/

МОНИКА БАЛЦИ има дългогодишен опит в енергийното лечение (над 12 години). Отдадена със страст и ежедневна работа на личното преживяване за истина и свобода, тя се специализира в използването на нови и експериментални техники и терапии: 

– многоизмерно лечение по метода IPR – Initial Path Room;

– пирамидална трансмутация на паметта – Pyramidal Memories Transmutaion (PTM); 

– Пранично лечение ( 3 нива, под ръководството на проф. Роберто Рицели);

– Терапия за невропсихофизична оптимизация на връзките, създадена от флорентинските учени Риналди и Фонтани,

– Empower terapy, на Коби Звиклер (Coby Zvikler),

– Терапия за разграждане на конфликти на Д-р Реймар Банис,

– Възстановяване на връзката, д-р Ерик Пърл,

– Метод Calligaris,

– Theta Healing (2 нива) и  др.

Официален представител на Моника Балци в България е Лукреция Константинова – професионален анализатор в системата Хюман Дизайн и водещ на менторски програми за личностно развитие и усъвършенстване. За всякакви въпроси свързани с Моника Балци можете да се информирате на телефон 0885 38 77 88.
„Изключително съм благодарна на живота, че ме срещна с необикновената Моника Балци. След лични участия в лечебни сесии с инструментите IPR и PMT много неща в моя живот се промениха – към по-добро. Тези квантови методи на изчистване и изцеление са едно буквално вълшебно преживяване, което няма аналог в света! Представлявам Моника за България вече от две години и съм много наясно за стойността на лечителската работа, която тя извършва за нас. Затова и я подкрепям, безусловно.“
~ Лукреция
www.Poweredin.net


Цена:
вход: 50лв

Водещ:

Моника Балци, холистичен енергиен терапевт от Италия

 

Сподели