Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/10/2016
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Имаме удоволствието да ви запознаем с ново поколение холистично лечение! Представяме ви МОНИКА БАЛЦИ, холистична лечителка от Италия. Тя познава добре нашата страна и е радостна да представи вече за трети път в България методите и инструментите, с които работи за здравословното благополучие на човека на всички нива.

Безспорно най-ефикасни според нея са новите квантови многоизмерни методи за изцеление, които тя ще представи докато ни гостува, а именно:

– Стая на Първоначалния Път Initial Path Room (IPR) – многоизмерна технология създадена от учения натуропат Жоел Декатийон, предназначена да помогне за разцвета на човешката раса на Земята и да се ускорят положителните промени към осъществяване на новата енергия на новото време.

– Пирамидална Трансмутация на Паметта Pyramidal Memory Transmutaion (PMT) – технология създадена отново от Жоел Декатийон, чрез която от ДНК се “изсмукват“ тежки спомени и блокажи, ненужна негативност, емоционални травми и кармични възли (от този и от минали животи), вследствие на което клетъчнатата памет се изчиства.

Още подробности за методите и създателя им можете да намерите на официалния уебсайт на Жоел Декатийон: http://steel-storm-staelhe.info/pmt-uk.html

Ползите, за които участниците в групови или индивидуални сесии с метода най-често споделят са:

– усещане за лекота, освобождение
– състояние на мир, центрираност в себе си
– подмладена, сияйна кожа
– безпричинна радост
– тотално отсъствие на тревожност и безпокойство
– положителни промени в професионален, личен и здравословен план
– увеличена способност за приемане и толерантност към заобикалящия ни свят
– благост, мекота, баланс

Заповядайте на 7.10.2016, в център Мандала, бул. Мария Луиза 58, от 19:00 – 20:30 ч., където Моника Балци ще ни представи тези необикновени квантови методи на изцеление, след което ще проведе многоизмерна групова лечебна сесия. В нея могат да участват максимум 21 души, продължителността е около 1 час. Следва кратка обратна връзка от Моника за това какви блокажи е регистрирала, и какво е било освободено и изчистено.

Цената за един участник е 33 лева. Ако закупите двоен билет, цената е 55 лева общо за двама. Можете да запазите своето място за това необикновено преживяване на 0894 488 809, център Мандала. Заплащането става на място.

Вие можете да посетите повече от една групова лечебна сесия. За допълнителни дати от българското турне на Моника Балци, или за запазване на час за индивидуална сесия с PMT, както и за допълнителна информация, моля обадете се на 0885 38 77 88.

МОНИКА БАЛЦИ има дългогодишен опит в енергийното лечение (над 12 години). Отдадена със страст и ежедневна работа на личното търсене на истината и на свободата, тя се специализира в използването на нови и експериментални техники и терапии:

– многоизмерно лечение по метода IPR – Initial Path Room; пирамидална трансмутация на паметта Pyramidal Memories Transmutaion PTM.

– Пранично лечение ( 3 нива, под ръководството на проф. Роберто Рицели);

– Theta Healing (2 нива),

– Терапия за невропсихофизична оптимизация на връзките, създадена от флорентинските учени Риналди и Фонтани,

– Empower terapy, на Коби Звиклер (Coby Zvikler),

– Терапия за разграждане на конфликти на Д-р Реймар Банис,

– Метод Calligaris и др.

***

Аз се казвам се Лукреция Константинова и имам удоволствието да представлявам Моника Блаци в България. Работя като професионален анализатор в системата Хюман Дизайн, и като енергиен психолог с метода Пренареждане на Матрицата. От 2009 г. насам се занимавам с личностно развитие чрез Астрология, Хюман Дизайн, НЛП, йога, дихателни техники, енергийна психология. Осовател съм на общността Включен в Живота – пространство за алтернативно образование, личностна трансформация и разгръщане на човешкия потенциал. На разположение съм за всякакви въпроси – 0885 38 77 88.

Сподели