Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/03/2018
10:00 am - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


 Какво е моето отношение към парите? Имам ли страх от неуспех, а може би дори по-голям такъв от успех? Чувствам ли трудът си адекватно оценен и заплатен? Ако това са едни от важните въпроси, които си задавате, добре дошли на правилното място. В този уъркшоп чрез метода на Бизнес Констелациите ще се опитаме заедно да изследваме и вникнем в нашата връзка с материята, парите и успеха. Отношението ни към парите често се оказва индикатор за нашата неувереност в собствения ни потенциал. Ще се радвам заедно да открием и анализираме скритите динамики в отношението си спрямо финансовите ресурси и да разчистим пътя на личния ни успех и реализация.

По време на семинара, ще има упражнения и игри , които ще помогнат да намерите отговорите на въпросите, които Ви вълнуват.

Ако имате лична тема свързана с парите, бизнес, финансова или работна ситуация, която не можете или се страхувате да разрешите ще бъде разгледана конкретно чрез метода на Бизнес Констелациите.

Цена: 50 лв

Водещ: Димитрина Каменова

Занимавам се със семейни и бизнес констелации от 2005 година, като съм завършила тригодишно обучение в Испания при един от лидерите в областта – Свагито Лийбермастер. 

Квалификациите ми в работата с хора, организации и бизнес системи включват още редица тренинги и  обучения в Индия (Osho Multiversity  ), Испания, Турция, Холандия,   и България.

И през цялото това време винаги съм била и действащ бизнес човек. Създадох , участвах и ръководих успешни бизнеси и понастоящем съм  Изпълнителен  Директор на DXN  за България.

Благодарна съм, че комбинацията от бизнес опита ми , знанията и уменията ми  в областта на личностното развитие, мениджмънта и –  най-вече  Констелациите – ми дадоха възможност да оцелея в труднитте моменти , да се изправя и да продължа въпреки грешките и предизвикателствата, и вярвам , че ако повече хора се докоснат до тази възможност и намерят  отговори на своите  въпроси или разрешат  казусите, които стоят пред тях,  ще успеят да разгърнат  максимално своя потенциал , ще се осъществят  мисията за която са дошли на този свят и…ще изживеят мечтите си!

Сподели