Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/02/2017 - 26/02/2017
2:00 pm - 9:00 am

Location
Тайланд


Ритрийт в Тайланд
с включена програма “Разпери криле”
остров Ко Панган
10 дни в рая с Деви и Мокша

Избягай от зимата и се наслади на пъстрия и топъл островен живот, далече от грижи, заледени улици и сивота.
Всекидневни практики, плажуване на бели пясъци и къпане в лазурни води, посещение на близки острови, тай масаж и местни вкусотии. Ритрийт, който ще остави отпечатък в сърцето ти и тен на лицето ти 🙂

Когато сме сред природата, близо до морето, под слънцето, ние имаме директна връзка с космическото съзнание, с по-високи честоти на реалността и лесно можем да се изчистим от натрупаните в града отрови на съвременното ежедневие. Островният живот в Тайланд предлага точно това – блаженство сред природата. В съчетание с ежедневните йога практики, ритуалните ин йога сесии с аромати и утвърждения, съзнателното насочване на фокуса към радостта и други светли чувства, ще създадат една палитра от цветове, с които да нарисувате шедьовър.

Този ритрийт е насочен само и единствено към хора, които имат интерес към себеразвитие, които ще вземат участие в практиките и ще са част от групата.
Много повече може да вземете от този ритийт, ако се посветите на процеса.

Програма “Разпери криле” е базирана на личния опит на Деви и включва разнообразни практики и похвати, които са преобразили живота и. Сега и ти имаш възможност да нарисуваш картината на твоя живот.

Цена: 890 евро, която включва

9 нощувки със закуски в споделена двойна стая / вила/ апартамент прекрасния хотел Loyfa Natural Spa resort на брега на морето със собствен плаж и басейн
Всички практики – виняса флоу йога, ритуална ин йога с етерични масла, медитация, лекции, констелации
1 етерично масло на щастието на Dottera – див портокал
Трансфер летище – хотел – летище
Всички практики по програмата – “Разпери криле “

Не включва:
Самолетен билет – между 420 и 600 евро София – Доха – Бангкок
Лични вътрешни пътувания и тай масажи
Можем да съдействаме при закупуване на самолетен билет.
Летим София – Бангкок – София
вътрешен полет Бангкок – Ко Самуи и от там с лодка до Ко Панган.

За водещите – Деви и Мокша
Деви и Мокша се срещат чрез общата им любов към йога и пътешествия. Искрата между тях прераства в силна и свързваща любов, която дава плод – прекрасната 4 годишна Ясна. Тяхната творческа сила заедна ги кара да творят и създават пространства, в които човек да срещне себе си. От както са заедно те създават Тринити ритрийт център в Априлци и Мандала – център за цялостна трансформация в София. И двамата споделят опита си с хората, като Деви преподава флоу йога, извършва ритуали и костелации, а Мокша специализира в неконвеционална физиотерапия, която включва екзотични похвати като дзен тай шиатсу, юмейхо (3 степен), тай масаж, остеотай и класическа физиотерапия. Двамата обичат да пътуват често до Бали, Тайланд, Гърция и Италия, където са организирали над 70 ритрийта и са докоснали сърцата на много хора.
Може да разгледате проектите им:
www.yogamandala.net
www.trinityretreathouse.com
www.11-moons.com

Записването става само с капаро от 50 %. Капарото е невъзвръщаемо!
Краен срок за записване 10 януари.

Записване на 0894488808
teddy@yogamandala.net

Сподели