Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/11/2017
11:00 am - 1:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Когато сме във високи вибрации, светът по магичен начин се превръща в едно много по-прекрасно място за живеене, отключват се процеси в живота ни, за които може дълго да сме мечтали преди това. Нивото на вибрациите ни често се влияе от външната среда – от хората, които срещаме и обстоятелствата, които ни се случват. Истината обаче е, че можем да не се оставяме всичко външно да ни влияе непрестанно, а осъзнато да повишаваме собствената си вибрация и да я поддържаме максимално дълго на високо ниво.

Как става това? По време на това събитие ще разгледаме начините, с които можем да повишаваме съзнателно своите вибрации. Ще направим и една изключително мощна медитация за свързване с най-високо честотната енергия, съществуваща изобщо – тази на безусловната Божестване любов.

И бъдете сигурни – каквото и да се случва в живота ви, когато повишите собствените си трептения, тогава идва щастието.

Цена: 22 лв

Водещ: Анастасия

Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

 

Сподели