Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 07/04/2016
8:30 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


РИТУАЛ С ДЕВИ

ЧЕТВЪРТЪК 7 АПРИЛ 20:30 ч. в МАНДАЛА ЦЕНТЪР

Това новолуние ще ни дари с качествата на разтърсващо пробуждане, изпращайки ни далеч отвъд сигурната зона на познатото. Чрез динамично променящи се ситуации и събития ще шлифоваме адаптивността и доверието си в това, което предстои. Това, което ни се случва утре, вече не е резултат едниствено от нашата карма, а в съзнателното направление на живота ни в посока, която реализира душата ни в най-висш план. Не в бъдеще, още сега можеш да имаш живота, за който мечтаеш. Огненият Овен ще ти помогне да изгориш отломките на илюзията, която все още управлява живота ти и старите ти навици и ще се почувстваш прероден и пречистен.

Това новолуние слага на масата и 4-те аспекта на Целостта – светлата и тъмна мъжка и светлата и тъмна женска сила, изразени респективно чрез Ерис, Лилит, Уран и Плутон, които обаче са в напрегната конфигурация. Това още веднъж дава възможност за израстване чрез предизвикателство.

Марс и Плутон стават ретроградни на 17 и 18 април съответно и сега е шанса ни да се подготвим за пътешествието до подземното царство на собствената ни същност. Вътрешна работа винаги има и е наше право да я свършим в светлината на Новата епоха на пробуждаща се енергия чрез допускане на свободата в живота ни.

Този ритуал ще те свърже с твоята сакрална същност. Време е жените да отново да бъдат мъдрите, а мъжете – смелите. Време е всичко  и всеки да си дойде на мястото, за да манифестираме тази реалност, за която копнеем – мирна, хармонична, красива и изпълнена със смисъл.

Ще използваме кристали, които многократно увеличават и канализират енергията на намеренията ни, етерична смес “Нова Луна” и  магически утвърждения за реализиране.

Ще завършим ритуала с подхранващо женската ни същност изпълнение на ориенталски танци с Мон ( с която заедно сътворяват магическия клас масла “11 Moons”) . Дамите ще танцуват, мъжете – ще се наслаждават 😉

На база дарение

www.yogamandala.net

Деви е постигнала в живота си всичко чрез мечтание на новолуние. Нейният многогодишен опит с манифестирането и позволява да споделя от личните си преживявания, а не от книгите. Тя с радост разкрива тайните на успешното проявление с всеки, който дръзва да заяви това, което му принадлежи.

Деви е сътворител на Център за цялостна трансформация “Мандала”, ритрийт център “Тринити” и високовибрационните етерични смес на “11 Moons”. Тя е фасилитатор по семейни констелации, преподавател по виняса, акро и ин йога и любител на играта на живота.

Сподели