Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/10/2017
10:00 am - 7:00 pm

Location
Рейнбоу Плаза

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Водещ: д-р Брус Липтън

С осигурен превод на български 

семинарът ще се проведе в Рейнбоу Плаза

Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Той е един от лидерите в съвременният свят, които успяват да прокарат мост между науката и познанието за Духа. Д-р Липтън е бил преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователският център на университета Станфорд, където успява да направи новаторски пробив при изследванията си на стволовите клетки. Той е автор на бестселъра „Биология на убежденията“, и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. той получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения и за приноса си за създаването на един по-хармоничен свят.

По време на този семинар, д-р Брус Липтън ще ни поведе на едно мултимедийно пътешествие за себепознание, започващо от микрокосмоса на клетката до макрокосмоса на съзнанието. Тази завладяваща презентация за взаимодействието между съзнанието и тялото, ни разкрива как нашите мисли и вярвания контролират поведението ни, регулират гените ни и дори могат да пренапишат нашият генетичен код. Познанието, което ще ни бъде разкрито в този семинар, поставя ударението и върху това, как „програмирането“ ни в ранните години на развитие и разгръщане на съзнанието ни като човешки същества, в първите 7 години на това развитие, създава невидимите и подсъзнателни модели на мислене и на поведение, които от своя страна подкрепят или подкопават нашите копнежи, желания, както и здравословните любящи взаимоотношения.

Познанието е сила, а познанието, което ще получим по време на този еднодневен семинар, за себе си и за истинската човешка природа, ще ни даде така нужната увереност, която да ни дари с вътрешната сила, необходима ни да се превърнем в господари на съдбата си и да спрем да бъдем жертви на заложеното в детските ни години „програмиране“.

Динамичната мултимедийна презентация, по време на този семинар, която е направена така, че да е достъпна и разбираема и за непрофесионалистите, ще запали искрата на вдъхновението в духа ни, ще събуди ума ни и ще провокира нашата креативност, когато открием огромния потенциал за прилагането на тази информация в живота си.

Актуалният ренесанс в съвременната наука създава една истинска революция в мисленето и разбирането, при това тази революция е толкова радикална, че това може да доведе до невиждани промени в света, в който живеем. Авангардните научни направления епигенетика и квантова биофизика ни доказват, че ние не сме жертви на нашите гени, а всъщност имаме неограничен капацитет да живеем живот, преизпълнен със здраве и щастие.

Основните теми на този семинар ще бъдат:

  • Как средата, в това число и нашите мисли и емоции, контролират характеристиките и генетиката на всяка отделна клетка
  • Неизвестните до неотдавна взаимодействия между тяло, психика и Дух
  • Плацебо ефект и Ноцебо ефект – ограничаващите вярвания, които поддържаме, и начините да се освободим от хватката им
  • Биологичният модел за взаимодействието между ума и тялото, който води до усвояването и засилването на един модел на поведение и мислене, характеризиращ се с чувството за лична отговорност
  • Какво представлява стреса, какъв е неговият цикъл и по какъв начин стреса оказва влияние върху всеки аспект на нашето здраве
  • Теломерите – биологичният еквивалент на „извора на младостта“
  • Силата на подсъзнанието – репрограмиране на дълбоко вкоренените мисловни модели, за да можем да живеем живота, който желаем
  • Начинът да превърнем успеха в самоизпълняващо се пророчество, а не в ежедневна борба

Цена: 230 лв 

Цена до 6 август – 190 лв

За записване се счита след заплащане на таксата за семинара. Местата са много ограничени

Сподели