Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/11/2016 - 26/02/2017
3:15 pm - 6:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Предстоящи лекции из курс „Таро и Езотерика”.

04.Декември: 3та лекция „ Мъжките образи в Таро”
* 18. Декември : 4та лекция „ Избора, Пътя и Изкушението”
* 08. Януари: 5та лекция „Жертвата, Осъзнаването и Прехода”
* 22. Януари: 6та лекция „ Четирите добродетеля”
* 29.Януари: 7ма лекция „ Светилата в Таро”
* 5 Февруари: 8ма лекция : „Дворцовите карти в Таро. Кралското семейство”
* 12 Февруари: 9та лекция „ Уроборос„
* 26. Февруари 10та лекция „ Финал: Таро на практика.”

 

 

Таро е инструмент за анализ, диагностика и предсказания. Таро може да ни даде съвет, да ни насърчи, похвали и предупреди. Таро е наш мъдър приятел, на който му е пределно ясно вие какъв човек сте. Когато имате и ползвате карти Таро, вие имате един джобен съветник за всеки житейски проблем. Таро работи и ни съветва за наше добро. След приключване на този курс, вие ще можете да работите с Таро.Вашето желание и търпение ще ви даде всичко останало.

Чрез знанието за Таро, ние научаваме много и за основните науки, религии и учения. В образователния курс по Таро и езотерика ще говорим за Числата, Кабала, Алхимия, Астрология. Ще разглеждаме цветовете, стихиите и формите. Ще разкриваме тайните на митове и легенди и ще се учим да интерпретираме по собствен начин Таро.

Образователния курс по Таро и езотерика се състои от десет лекции и десет срещи за практики и събеседване. Всяка лекция е с продължителност три часа, с почивка и се провежда в Център за цялостна трансформация Мандала, София.

Времето и мястято за срещите за практика и събеседване се уточняват на първа лекция.На тези срещи изучаваме различни подредби и картови комбинации, начини на анализ, развиваме интуция и интерпретационни умения.

Срещите за практика и събеседване ще ви срещат и с други хора, занимаващи се с Таро, с реални „ клиенти”  с който може да практикувате с помощта на преподавателя. След приключване на курса, тези срещи остават активни и се превръщат в място, където да се виждате с хора, да практикувате, да търсите съвет,да споделяме опит и новини в областа.

Преди започване на образователния курс  има подготвителен курс за желаещите да освежат своите знания по базови понятия в Астрология, числа, Кабала, които ще са необходими за по-свободното възприемане на Таро. Подготвителния курс започва от 18 Септември. За информация за него – ladamarina@tarolink.com.

Цена:
330лв лекционен курс

Практическите занимания са на база дарение.

Цена на единична лекция: 40 лв

Подготвителен курс – дарение

Водещ:
Лада Марина.

Лада Маринова Георгиева – Лада Марина е Преподавател по Таро и  писател- езотерик. Консултант за личностни проблеми с помощта на Астрология, числа и Таро.Практика с Таро над 15 години.Специализации и курсове : Magic symbols, Ispania – 2007г. “История на Таро”, профилиран английски онлайн курс – 2008г., Курс Таро към руски езотеричен център, Москва – 2014г.,Курс Личностна психоанализа, Варна ( Българска асоциация по психоанализа) – 2014/15г. Курс Астрология към школа Урания , София. Обучение при лични учители и ментори от Китай, Колумбия и Русия.

 

Сподели