Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/03/2018
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


С влизането на Слънцето в знака на Овена, съвпадащо с пролетното равноденствие, започва новя зодиакален цикъл. При приключването на предишния със знак Риби сме натрупали много излишни негативи в организма си както на физическо, и на емоционално ниво.
Когато новият цикъл стартира в огненя знак на Овена и се нуждаем от огнена енергия, ние чувстваме точно обратното, известно като пролетна умора, при която сякаш всеки пламък у нас е угаснал точно когато имаме нужда от презареждане.
Затова Роби организира специална практика точно в този ден, когато освен че Слънцето все още е в началния градус на Овена.
Практиката ще е наситена с динамика. Роби е подбрал за Вас дихателни техники, редуващи се с асаните и набор от силно зареждащи и тонизиращи мудри.
Заповядайте, за да се насладите на истинска пролет, подготвяща света за ново начало, дарявайки го със свежа глътка въздух и безгранична палитра цветни възможности!
Цена: 18 лв.
Важат карти Мултиспорт
Водещ: Роби

Роби прегръща философията на йога и вегетарианството още на 15-годишна възраст, като се самообучава.

Причините за този неочакван и нетрадиционен за онова време обрат  по- късно открива чрез рождената си астрологична карта.

Винаги е бил активен спортист, боксьор и състезател по планинско ориентиране.

Подкрепя личностното усъвършенстване и стремежа към духовно израстване.  Смята, че всеки има нужда да отдели време от забързаното ежедневие  за себе си и чрез йога практики да подобри физическата си форма и да обърне поглед към вътрешното си Аз.

Сподели