Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/06/2018
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Работа с третия енергиен център (личната сила). Практика, посветена на Манипура чакра.

Целта на практиката е да:

– върнем личната си сила

 преструктурираме самооценката си в положителна посока– засилим волята
– повишим енергията си и чрез лечение на блокажите в енергийния център
– насочим енергията в правилна посока.
В началото на практиката, по време на подготовката на тялото за работа, Георги Ранчев ще ни запознае с лека, пречистваща дихателна практика.
Тъй като Манипура (трета чакра, домът на личната сила) е свързана с мускулите, в цялата част от практиката посветена на метода Пилатес ще наблегнем по малко на всички мускулни групи. Чрез контролирани и изолирани движения  ще засилим и укрепим мускулите, които после нежно и внимателно ще разтегнем по дължината на костта, към която са прикрепени, за да могат да поддържат правилната позиция на скелета.Това ще подобри стойката и ще ни позволи да заемем свещената и  естествена геометрия на тялото, което от своя страна ще подобри експлоатацията на всички системи в тялото.  
 
Резултатите са: 

– по-добро дишане
– повече енергия
– повече спокойствие
– значително облекчение на болки в тялото
– ясен ум
– отключване на естествените лечебни процеси в организма с цел постигане на хомеостаза и по-лесно контролиране на мислите.
В йога частта на практиката ще правим лесни асани (пози), кратки медитации с мудри и насочване на въздухопотока. Те ще са насочени по-специално към балансиране на храносмилателната система, бъбреците и черния дроб. Тук Георги ще въведе целенасочени утвърждения за стабилизиране на центъра.

Запазването на място се случва на тел. 0894488809, на място на рецепцията на център Мандала или онлайн

Водещи: Деси (Mukha) и Георги Ранчев
Цена: 15лв;  важат карти МултиСпорт

Сподели