Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/08/2017
8:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Пълнолунието бележи момента от месеца, в който Луната започва да намалява, подкрепяйки пречистването и освобождаването от стара и ненужна енергия. В този специален ден ще използваме свойството на елемента Огън да изгаря и трансформира отрицателното. Чрез Огнената церемония ще засилим процеса по премахване на онова, което повече не работи за нас. Смята се, че пречистващата сила на огъня действа на две нива:

  • външно – пречиства околната ни среда, „изгаряйки” негативните влияния в нея;
  • вътрешно – разпалва съзнанието, подпомагайки духовното ни израстване. 

Още в древността огнената церемония е използвана като средство за извисяване и озаряване на пътя на човечеството – за облекчаване на страдания, даряване на мир, изобилие, благоденствие и чистота. Огнената церемония е способ за свързване на човека с Вселената. 

По време на церемонията ще пеем Махамритюнджая мантра – мантрата на трансформацията, с която си помагаме за преработването на всичко негативно в нас. Тази мантра създава вибрации от по-висш порядък, които отблъскват отрицателната енергия и създават положителна защитна преграда. Махамритюнджая мантра притежава целебни свойства (включително върху заболявания, които се считат за нелечими), дарява мир, благополучие и дълъг живот. 

МАХАМРИТЮНДЖАЯ МАНТРА:

ОМ ТРАЯМБАКАМ ЯДЖАМАХЕ
СУГАНДИМ ПУЩИВАРДХАНАМ
УРВАРУКАМИВА БАНДХАНАН
МРИТЬОР МУКШИЯ МАМРИТАТ 

ПРЕВОД : 
Възхваляваме космичното съзнание, което е навсякъде и се грижи за всички нас, 
нека ни освободи от тъмнината на невежеството
чрез знанието за нашата безсмъртна природа,
така, както плодът щом узрее, естествено се откъсва от стъблото. 

Цена: 8 лв.

За записване: 0894488809, info@yogamandala.net

 

Водещ: Мими Дончева

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза.

В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“. И е редовен автор в списание „Йога за всички.“

Сподели