Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/12/2014
11:00 am - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ние от Мандала те каним на едно шарено пътешествие. Ела да сътвориш уникална мандала от цветна вълна и да направиш подарък за теб и за твоите близки.

„ Окото на Бог” – така коренното население в Северна и Южна Америка наричат техните Мандали .Те са изтъкани с разноцветни прежди и дърво . Тъкането на Ojo dе Dios е древна съзерцателна и духовна практика . Ojos de Dios често са тъкани в самота, като част от продължителна медитация или молитва.
В Ню Мексико традиционно са били създадени за благословия. Смятало се,че Духовното око има силата да види и разбере онова, което е невидимо с физическите очи . Те са като огледало с две лица, а центърът на “ окото “ е магически портал , чрез който човешкото и божественото се приемат един друг .
Древните вярвали, че видът на окото, има силата да лекува , да защитава и да вещае чрез езика на цветовете и формите .

По време на тези пет часа ще ти покажем как да сътвориш уникална мандала. Чрез наричане ти можеш да вложиш в нея послание към най-близките ти хора.

В цената на курса са включени всички материали. Накрая можеш да отнесеш тази уникална мандала и да я подариш на любимия човек.

Подарете си един специален подарък за празника.

Цена: 40 лв

Сподели