Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/01/2015
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ориенталският танц е един от най-древните стилове, танц, създаден за жената и нейните потребности. От една страна се подобрява пластиката и координацията, движенията в облстта на таза масажират както кръста, така и половите органи, а от друга се учим да изразяваме своите емоции чрез движенията на тялото си в музиката.

Чрез хармоничните си и плавни движения, този танц ни кара да забавим темпото за момент и да обърнем внимание на себе си, освобождава ни от натрупания стрес. По време на часа оставяме ежедневието си на страна, в следствие на което умът и тялото ни получават почивка и се зареждат. Повишават се както самочувствието, така и удовлетвореността от тялото.
Танцът ни потапя в магията на Ориента, активира нашата нежна женска същност.

Има голямо разнообразие от стилове, като някой от тях включват използването на различни аксесоари – воали, крила, ветрила, сабя, свещник.

Подходящ е за жени от всяка възраст.

Теа Петрова навлиза в този стил през 2008 година. Обучава се е при египетски, руски, италиански и български преподаватели. Участва в поредица от спекткли и шоу-програми с ориенталски и индийски танци. Танцът за нея е свобода, мост към една по-красива и по-хармонична реалност.

 

Цена: на база дарение

Сподели