Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/11/2017
11:00 am - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Да дишам? Хм какво толкова? Всеки диша.

Така мислех и аз преди време без да осъзнавам дихателните проблеми, които имах. Фокусът ми беше насочен само навън и исках да изглеждам добре в очите на хората без да поглеждам навътре. Имах много дихателни проблеми –  постоянно запушен нос, проблеми със синусите. Чудех се защо винаги съм напрегнат въпреки че практикувах усилено. След 2 години, в които обръщах внимание само на физическия аспект на йога, тялото ми започна да се чувства сравнително добре, но заедно с това започнах да усещам натрапчиво други проблеми и постепенно забелязах, че дишането ми не е в синхрон с физическата ми форма. Така започна търсенето ми на методи за изчистване и лека-полека пъзела започна да се подрежда. В рамките на една година  успях да трансформирам дихателните си процеси, така че носът ми да е напълно отпушен през целия ден и да мога да дишам свободно и релаксирано. Ето и ползите, които усетих след промяната:

 

  • Спрях да се задъхвам докато практикувам
  • Рязко намаля нивото на стрес и напрежение
  • Тялото ми стана по-гъвкаво
  • Сънят ми се подобри
  • Започнах да имам много по-голям контрол над емоциите си
  • Научих се да запазвам баланс както на, така и извън йога постелката


Реших да направя този уъркшоп, за да спестя много време и лутане на онези от вас, които търсят трансформация на всички нива. Внимателно подбрах и сeлектирах най-важната информация и серия от практически упражнения, които са помогнали на мен при  постигането на баланс между ум, дух и тяло чрез дъха. Целта ми в рамките на тези три часа е да ви предизвикам да решите дали искате да бъдете марионетки, задвижвани от външните обстоятелства или предпочитате да бъдете капитан на собствения си кораб.

 


Какво ще получите в рамките на този уъркшоп:

  • Техники за изчистване на дихателната система от механични дразнители: синуси, носоглътка, бели дробове
  • Техники за активиране на пълния потенциал на белите ви дробове. Включени са техники от йога и други учения .
  • Техники за контрол на нервната система чрез дъха.
  • Дихателни практики, които не изискват статика и могат да бъдат прилагани в ежедневието независимо от времето и мястото.

 

Дъхът е живот! Когато дъхът е лек всичко се случва без усилие!

Цена: 40 лв

Сподели