Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/05/2018
8:15 pm - 9:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тази медитация е най-добре да се прави на залез или в късния следобед. Тя е високо ефективен метод за освобождаване от напрежението и пускане на нещата в края на деня. Потъвайки изцяло  в тресенето и танца, в първите две фази от медитацията, помага да се разтопи вкамененото ни същество, навсякъде където енергийния поток е бил подтиснат и блокиран. Тогава тази енергия може да потече, да бъде изтанцувана и трансформирана в блаженство и радост.

Последните две фази позволяват цялата тази енергия да потече вертикално, да се предвижи нагоре в тишина.

 

“ Това не е старият традиционен процес на събуждане на кундалини. Това е процесът на предаване на танцa на кундалини.

Това е нещо съвсем различно. Така че, ако искате да събудите вашата кундалини, отидете някъде другаде! Ако искате да дадете танца на вашата кундали , тогава това може да се случи тук. И между двете има огромна разлика. Ако кундалини получи твоя танц, ако вътрешната енергия започне да танцува, тогава няма опасност; Вие никога няма да полудеете. Ще станете много по-здрави. Ако имате някъде по ъглите съзнанието си спотаени малки лудости , те ще изчезнат.. И твоето его никога няма да получи каквото и да била подкрепа, като например: „Нека да ви покажа как ходя по вода „,“ Нека ви покажа как яздя на облаците в небето „,“ Нека ви покажа как летя „, защото този танц ще се случи само когато егото изчезне, иначе
просто няма да можете да го направите. Този феномен не е съвместим със силата на вашето его.
Методите за пробуждане на кундалини могат да стимулират вашето его. Тази Кундалини  медитация го разтваря, заличава . “
Osho: преведено от Jharat Dasahun Dis Moti, # 14

Цена: 10 лв , карти Мултиспорти Мандала важат

Сподели