Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/05/2017
6:30 pm - 7:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тази динамична медитация на OSHO се прави най-добре при залез или в късния следобед.

 

Тя е един много ефективен начин за отпускане и потапяне в тишина, мир и спокойствие в края на деня – първата крачка, която ни е необходима, за да се отворим в усещането за блаженство и любов.

 

 Да бъдеш напълно потопен в разклащането и танцуването през първите два етапа, помага да се“стопи“ сковаността- вкамененото в нас същество, там, където енергийният поток е потиснат и блокиран. Тогава тази енергия може да тече, да танцува и да се превърне в блаженство и радост.

 

Последните два етапа позволяват цялата тази енергия да тече вертикално, да се движи нагоре и да премине в тишина.

 

„Ако практикуваш Кундалини медитация, позволи   разклащането/ треперенето – не го прави!

Застанете тихо, почувствайте, че идва и когато тялото ви започне да трепери малко, помогнете, но не го правете! Насладете се на това,  чувствайте се блажени за това, позволете го, получавайте го, добре го посрещайте, но не го искайте. Ако насилвате, тя ще се превърне в упражнение, физическо упражнение, свързано с тялото. Тогава разклащането ще бъде там, но само на повърхността. То няма да ви проникне.

Ще останете твърди, като камъни, скали  отвътре. Вие ще останете манипулатор, извършител, и тялото само ще ви следва . Но въпросът не е до тялото, а до вас. Когато казвам, че се разклаща, имам предвид твърдостта ти, твоето скално същество трябва да се разклати до самите основи, за да стане течност, да се стопи, да потече. И когато скалното същество става течно тялото ви ще последва. Тогава никой не го прави, просто се случва. Тогава няма извършителят. „Наслаждавайте му се, но не го искайте. И помнете, когато искате нещо, вие не може да му се наслаждавате. Те са противоположности; Те никога не се срещат. Ако искаш нещо, не можеш да му се наслаждаваш. Ако се наслаждаваш на нещо , не можеш да го искаш. „

Ошо

Инвестиция за участив – 15 лв

Водещ

Руми Чолакова – сертифициран инструктор по трансформацинно дишане,и треньор на фондацията,САЩ, директно обучена от д-р Джудит Кравиц, създател на този процес .
Тя също е сертифициран инструктор – Хата, Тантра, Кундалини и Шакти Spirit йога / Йога Алианц,САЩ /

Руми е основател на 
www.breathforlife.eu 
и споделя всички тези холистични практики в много страни . Тя води семинари и организира ритрити в България , Коста Рика и други екзотични дестинации в света.

Нейната възприемчивост към тялото, ума и душата, и дава възможност за дълбока връзка с тези, които води по личния им път към духовно израстване. С много любов и топлота, съчетани с мощната енергия Кундалини, Руми е посветила своя живот да ви подкрепя във вашата лична еволюция. Нейното призвание е да помага на хората да се свържат със собствената си сила, цялостност, и присъщо съвършенство и да живеят живот изпълнен с вдъхновениe. 

Сподели