Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/02/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


„Освободи умът, тялото и душата си“ – въведение към новата програма за цялостна трансформация на „School of Life Bg“ – REALITY ENGINEERING – Програмиране на Реалността на ниво ум, тяло и душа.

„School of Life Bg“ – Училище за живота Бг има удоволствието да ви покани на тази уводна интерактивна сесия – „Освободи умът, тялото и душата си“.

Един въвеждащ модул, който ще ви предостави набор от инструменти, техники и практики, с които да изградите нови модели и да идентифицирате и замените с тях остарелите и вече ненужните ви такива: отрицателни мисли и емоции, убеждения, навици, които ви пречат, ограничават и спират.

Ще използваме цяла система от енергийни техники и упражнения за изчистване и зареждане, основани както на древни знания, така и на съвременните психични технологии и енергийна медицина, един иновативен метод и подход за програмиране на реалността.
Когато умът, тялото и душата ни са в хармония, ние сме здрави, щастливи, творим и постигаме желанията и мечтите си с лекота, изпитваме удоволствие от постигнатото, резонираме на вибрацията на безусловната любов, състрадание, търпение, приемане, благодарност.
Цялата реалност е изградена от енергия и информация – съзнание, нива, вибрации и измерения.
Ние сме една цялостна система, която се пренаписва и пресъздава във всеки един момент, в който се фокусираме върху определено нещо.
На тази уводна сесия ще ви изложим концепцията и фазите на програмата за цялостна трансформация: Програмиране на реалността – Reality Engineering, създадена от “School of Life Bg”.
Напълно оригинален и иновативен метод и подход за програмиране на реалността на квантово ниво, тази три дневна програма ще пренапише в детайли областите на вашият живот и съзнание и ще ви позволи да изградите нова собствена реалност, използвайки като градивни блокове, аспектите на ума тялото и душата. Всяка една сесия ще бъде посветена на един от аспектите – ум, тяло и душа, като заедно ще ви бъдат предоставени пълен набор от инструменти, техники и практики за пълноценен живот, здраве, радост и щастие.
Цена: 25 лв (заплащане на място)

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Екипът на „School of life Bg” се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

 

Glenn Smith е един от двамата основатели на “School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”.

Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.
Интерактивната част и медитациите се водят от мен, Анжелина Гейджър, другият основател на „School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.
Глен и Анжелина работят заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставят различни модули, черпят опит от пътуванията си около света, запознават се, научавате и събират различни духовни и енергийни практики.
Методите които използват са: медитация, рейки, енергийно пирамидално лечение, пречистване със сол и вода, психотерапия и регресия, репрограмиране на реалността, хипноза, кристална и цветна терапия, настройка на чакрите със звук и кристално легло, ароматерапия, тибетски купи, гонг баня и др.

 

Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

Сподели