Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/12/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Какво най-силно искаш да имаш в живота си?

Какво най-силно искаш да ти се случи, да преживееш?

Силна любов, успешна кариера, вълнуващо пътешествие, финансова свобода или просто живот изпълнен с радост и спокойствие! Искате едно или повече от тези неща или нещо друго?!

А това дали са ваши фантазии или ваши мечти?

Фантазирате или мечтаете?

Разликата между тези две действия е много малка и понякога е трудно да направим разграничението между тях. А резултатът от едното или другото е много различен. В този период от годината всеки от нас естествено си прави равносметка за изминалата година и си пожелава нещо важно за себе си за следващата. Това е едно магично време за всички! Сега е най-подходящият момент да се научим да правим разликата между фантазиите и мечтите, защото едното ни направи затворници на ума ни, а другото ни дава силата да действаме!

 

На 13-ти декември ви каним да:

  • Погледнем в дълбочина фантазията и да обсъдим – Коя наша нужда ни подтиква да фантазираме? Какво се крие зад самата фантазия? За какво фантазираме?
  • Да осъзнаем как и защо фантазиите ни държат в плен на ума.
  • Да разберем каква е разликата между фантазията и мечтата.
  • Да осъзнаем как да излезем от фантазията и да пристъпим към действие

 

В тези 2 часа, заедно ще достигнем до важни знания и всеки ще има възможност да получи осъзнаване за собствените си модели, които го вкарват в процес на фантазиране. Чрез различни упражнения всеки ще може да погледне своя досегашен модел на искане и така да разбере какво желае да промени в него, за да има по-добри резултати.

Всеки човек има право да заживее мечтите си, всеки човек има право да има всичко, което иска!

Всеки човек е важно да знае, че само от него зависи да заживее мечтата си и често правилното начало е ключово за успеха!

Каним ви заедно да намерим начина да стартираме мечтите си!

Водещ: Мария Цветкова от Gene Keys Bulgaria

 

Цена:

20лв за 1 човек

30лв за 2ма човека

 

Не е необходимо предварително записване.

 

Очакваме ви!

Сподели