Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/01/2018
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Какъвто и да въпросът, отговорът е Любов. А как можем да обичаме другите по различен начин от този, по които обичаме себе си? Ако искаш да опознаеш и развиеш своя личен начин да обичаш себе си, да направиш стъпка (или пък скок 🙂 към своята по-здрава, по-щастлива, по-хармонична любов към себе си, тази практика е точно за теб!

Тази практика се състои в три части:

⚛ Опознаване и вникване в личния път с Астрология: Позиция на Венера в личната астрологична карта като ключ за любовта към себе си. Астрологично знание за движението на Венера, за петте типа любов и кой тип Любов ви е писано да търсите и да имате? Продължителност 40-50мин

⚛ Вдъхновение и осъзнаване с карти Таро: Лични послания през мъдрия, богат и вълшебен свят на картите Таро продължителност 30-40мин

/кратка почивка преди медитативна част/
⚛ Освобождаване на блокажи от травматичен минал опит и разгръщане на потенциала за любов към себе си с Медитативно пътуване и дълбоко отпускане: Среща с личната вътрешна Венера през една медитативна практика продължителност 30-40мин.

Моля, вашето участие е само срещу предварително записване и предоставяне вашите рожденни дани – дата, час и място на раждане! Благодарим!

Максимален брой участници: Осем.

Водещи:

Лада Марина – таро консултант и преподавател; http://www.tarolink.com/

Мария Николова – психолог и хипнотерапевт; https://hypnotherapy.alle.bg/

Цена: 45 лв

Сподели