Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/02/2018 - 25/02/2018
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Това събитие е покана заедно да се отворим за недуалната истина и да освободим естественото, животворно, обичащо съзнание, което тече през нас.

Пространството ще бъде меко, отворено и наситено с осъзнатост. Адам ще ви преведе през водени медитации, споделяне, диалог и опознавателни упражнения. Ще бъдете поканени да преживеете директно отварянето на ума и сърцето. В това ненасилствено отваряне страданието, свързано със съпротивлението срещу емоциите и мислите се стапя спонтанно.Естественото ни състояние на изобилие, радост, мъдрост и любов става очевидно и достъпно.

Центриран в сърцето, директен и внимателен, Адам предлага един пряк път към истината за нашата природа.

Може да посетите някой от двата дни или и двата дни.

Семинарът ще е на английски език, но е осигурен превод на български език.

Цена:  60 лв / ден

Адам е учител, който живее в сърцето и вярва в недуалността. Той е основател на Центъра за недуална осъзнатост в САЩ. Създател е на обученията „Falling Open“ (с продължителност 4 месеца) и „WE Relating” (3 месеца). Роден е в Англия, но днес живее в Сан Франциско. След някои лични осъзнавания, напуска работата си като професор и на 33 години се посвещава на духовните си търсения. През 2010 година с помощта и подкрепата на Питър Фенер Адам започва да води индивидуални и групови семинари. Работата на Адам е силно повлияна от Джийни Занди. Днес, благодарение на Патриша Албер и нейният проект Evolutionary Collective, Адам е фокусиран основно върху новата парадигма на „ние-съзнанието“.

За да разберете малко повече за Адам можете да отделите време и да погледнете тези интервюта:
или да посетите сайта му:
Сподели