Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/07/2016 - 10/07/2016
9:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Скъпи Творци, присъединете се към нас на 4 – дневното магическо пътешествие „Пробуждане На Озареното Сърце“ , световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота, Да Живееш в Сърцето, Змия на Светлината, известните книги в духовните среди по целия свят,издадени в повече от тридесет държви. Този семинар беше върнат на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба чрез долната сърдечна чакра посредством вибрацията на безусловна Любов. Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето. Новата 2015 ще бъде уникално динамична. През тази година е важно не само това което знаете ,а знанията да бъдат практикувани и прилагани в живота! Очакваме Ви за сътворим заедно една прекрасна реалност!
Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението. То вече започва с пълна сила и вие знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели.
Ето и някои от акцентите на семинара:
Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия
Лечебни кръгове за изчистване на емоционални ментални травми и освобождаване от негативни енергии
Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето
Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка
Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците
Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата
Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка
Перманентно активиране на Мер Ка Ба чрез сърцето
Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба
Семинарът е създаден, за да направи три главни неща:
1. да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност
2. да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това
3. да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя
Препоръчително за семинара е да се прочетат някои от книгите на Друнвало Мелхиздек:
„Да живееш в сърцето“ , „Цветето на живота“ 1 и 2 част , „Змията от Светлината“
Разбира се не е нужна някаква специална подготовка, четейки тези редове вие вече сте стигнали до където трябва. Просто трябва да се вслушате в сърцето си и да проявите кураж, за да го последвате.
Очакваме ви с отворени обятия, за да прекараме едни интензивни 4 дни заедно в уютна обстановка на медитационни центрове из цяла България под ръководството на Възнесените Учители и закрила на най – чиста вибрация на Любовта и Светлината.
Ще ви бъдат дадени специални маски, които са нужни за активиране на Третото Око (епифизата) . За ваш комфорт ще бъде осигурен бюфет, който ще разполага ежедневно с плодове, ядки, бисквити, вода и чай.
Семинарът продължава от 09:00 до 18:00 часа всеки ден, затова чувствайте се свободни да донесете с вас всичко, което ще ви предразположи да почувствате уюта на домашната обстановка. (лични термосчета за вода и чай, комфортни дрехи, одеяла и приспособления).

Цена на семинара: 444лв
111лв депозит и 333 на място в деня на семинара
За записване и повече информация се свържете с някой от координаторите във всички големи градове на България.
Светлина и Любов,
Пламен Топузов

Сподели