Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Партньорска йога, малиново вино и сладък екстаз.
Каним те на един различен празник на любовта и виното. Празник, който да събуди енергията във всяка клетка на тялото и да отприщи океана от свобода. В тази двучасова сесия ще се съпреживеем през партньорски упражнения, сетивни игри, игри на доверие и ще завършим в сладка релаксация под омайващия глас на Албена. Ароматните масла, съзнателното докосване, потапяне в неизвестното са само част от начините, които ще разширят капацитета ни да се свръзваме и да общуваме през сърцето. След това ще се почерпим с малиново вино и ръчно направени бонбони. .
Независимо дали празнуваш Св. Валентин или Трифон Зарезан, в тази сесия ще възхвалим всеки път към любовта. Ще послушаме и поезия, за да се отворим към творчеството като път към сърцето.
Не се изисква никакъв опит, само желание да прекараш два часа в блаженство.
Можеш да дойдеш с парньор или да срещнеш някой на място.
Можеш да дойдеш с приятел/приятелка, всички са добре дошли.
Водещи: Деви и Албена
Цена: 30лв. за един /55лв.  за двама
Цената включва двучасово блаженство, водено от Деви, музика на живо – Албена , чаша малиново вино и ръчно приготвени бонбони.
Само с предварително записване на 0894488809
ПОДАРЪК! – един човек на случаен принцип ще получи подарък – Астро синастрия от астролога Ивайло Добрев. 
Синастрията е метод посредством който чрез наслагване картите на партньорите една върху друга се виждат потенциалните на отношенията – страхове, несъвместимости, къде се иска повече осъзнатост, каква е ‘задачата на тази среща’, предизвикателствата.
Сподели