Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/05/2018
3:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Пътят на Съзнателната Трансформацията

Водещ: Наталия Накова

вход: 30 лева

Присъединете се към нас на тази лекция, където чрез осъзнаване и прилагане на вибрационно подравняване и съпътстващите го процеси, ние ще интегрираме още от силата си. Ще разгърнем още знанието за трансформацията на нашата реалност като процес, и знанието си за преместването ни в желаната от нас реалност. Ще приложим нови практически инструменти за осъществяване. Ще разберем и как чрез Алхимията на процеса на съ-създаване се получава и отделянето ни от ментално, емоционално и енергийно влияния.

–              Как се превръщаме в Алхимици. Алхимия на трансформацията!

–          Трансформиране своята реалност от вътре навън;

–          Какво означава да закотвяш положителни мисли и как става това.

–          Кармата на Любовта – дефиниция и приложение;

–          Вибрационно подравняване;

–          Любовта към себе си – какво точно означава това и разбирането че това е процес, който се разгръща и проявява стъпка по стъпка;

–          Карма – памет в клетката от старата парадигма – разграждане.

За Наталия:

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Тя е създател на енергийни методи, медитативни техники и учения за енергийно разгръщане, премахване на стреса и енергийна свобода. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.“

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа тук: www.natalianakova.com

Сподели