Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/12/2017
2:30 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Семинар-Практика с водещ Наталия Накова

Мощна практика за разграждане и освобождаване от всички стари договори, обети и споразумения от клетъчната структура, подсъзнателния ум и енергийно поле

Ще приложим и една Мощна Енергийна Инициация за изчистване и освобождаване от всички договори и споразумения, обети и вричания, известни и неизвестни, видими  и невидими, запомнени и забравени, както и всичко друго, в което несъзнателно за нашата божествена същност сме  избирали и вярвали и сме си представяли.  

Важно: Вие ще участвате активно и съзнателно по време на целия процес!

Не е нужно да имате някакви специфични умения или знания за да участвате. В Любовта нещата са много простички и действат! Облечете се удобно.

Ще продобиете знаене и усещане за вашата сила, лекота и свобода. И ще отнесете със себе могъщ инструмент, с който ще можете да работите и сами.

Ще говорим, работим и освобождаваме:

  • Договори и споразуменията, обетите, нашите взаимоотношенията и договорите между душите
  • Освобождаване от емоционално, ментално и енергийно влияние;
  • Какво всъщност означава приемането и защо повечето хора го разбират и прилагат съвсем погрешно;

Заповядайте на това дълбоко трансформиращо преживяване, в което ще навлезем дълбоко в нашето лично свещено пространство и ще се свържем с мъдростта на нашето сърце.

По време на тази среща ние ще получим един съвсем различен поглед и разбиране за ключови блокажи в нашия живот и ще се освободим от наши изтощителни модели на лични убеждения.

Това е практика чрез която се отваряме, за да получим изцеление, подкрепа и насоки по начини, които често не можем да видим и да си представим с нашия рационален и логичен ум.

Чрез медитативна техника ние ще се свържем със силата на мъдростта на нашата Душа и Свещано Сърце, което ще активира вродената способност на нашето тяло за самолечение и за създаването на трайни промени.

Тази среща ще ни предостави едно по-дълбоко разбиране за нас самите, и за всичко онова, което играе важна роля в нашия живот. Ще ни помогне, ако пожелаем, да разградим и освободим дълго задържани блокажи и кармични свързаности. И ще можем да почувстваме дълбока релаксация на тялото и успокояване на ума; духовна връзка, интеграция и усещане за цялостност.

Накрая ще можем да споделим преживяванията си или да зададем и получим отговори на въпроси, които са възникнали по време на срещата.

Цена: 30 лв

Водещ: Наталия Накова

Сподели