Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/04/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ПЪТЯТ НА ТВОРЕЦА ИЛИ КАК ДА СЪТВОРИМ ЖИВОТА ОТ МЕЧТИТЕ СИ

Емоционална интелигентност, как да разберем своите чувства.

Скъпи приятели,знаете ли кой е ТВОРЕЦЪТ В НАС ?

Творецът, които живее във всеки един от нас е личност, която е балансирана в разпределението на енергията си. Тя е жизнена, с добро здраве ,заземена и в добър контакст с тялото си- което с лекота е съзнателно претворено в желаните форми.Тази личност съзнава своите чувства, без да бъде управлявана от тях, и с радост удовлетворява нуждите си. Творецът съзнава личната си сила и постига целите си с увереност, без да доминира над другите. Сърцето на тази личност остава състрадателно, центрирано, любящо и спокойно докато с лекота приема и отдава любов потопена в естествения си ритъм . И не на последно място, разбира се, творецът има въображение, мъдрост и лична връзка с духа,може да предава чувствата и идеите си с подходяща истинност и яснота и може да изслушва другите.

Творецът води сам себе си, съзнавайки собствената си същност и не е нужно да сме просветлени учители за да отключим този потенциал в нас. Ако искаме да изградим живота от мечтите си, ще трябва да опознаем и създадем съвсем съзнателно една здравословна връзка с чувствата си, защото те са езика, на който говори Вселената с нас.

В този специален час ще поговорим за това как да разберем именно този език – езика на душата си. За тази цел няма да позлваме сложна научна терминология,нито ще лепим етикети с имена на емоциите си. Няма и да навлизаме в засукани философии, тъй като вярвам, че за да изградим пълноценна връзка със себе си и чувствата си е необходимо просто да се отпуснем и да се обърнем към своята същност. Изграждането на емоционална интелигентност, е един много лесен и прост процес, за който е необходимо само вашето време, търпение и отдаденост.Наградата за тези усилия е голяма – ще можете съзнателно да привличате това, за което копнеете дълбоко в себе си.

Ще поговорим за това как функционира умът ни и защо понякога трудно разбираме себе си, ще отбележим и ролята на тялото ни като посредник между нас и чувствата ни. Ще коментираме това, че няма лоши или добри емоции, а само такива, които искаме и такива, които не искаме.Ще поговорим за емоционалните блокажи – как да ги приемаме, лекуваме и оставяме да си тръгнат освобождавайки ни. И, разбира се, ще предложа методи за изграждане на трайно присъствие в живота ни на чувствата, които искаме.

Заповядайте с удобни дрехи, тъй като ще започнем с една лека, кратка и приятна практика с помощта, на която ще успокоим умът си и ще се насочим към балансиране на двете полукълба на мозъка. Този баланс ще е необходим, за да навлезем съзнателно с любов в света на емоциите си.

ВОДЕЩ: Десислава Костова – Mukha, https://www.facebook.com/Yoga.Pilates.Desi/?ref=aymt_homepage_panel
КОГА: 05.04 (четвъртък) от 18:30ч до 20:30ч.
КЪДЕ: Мандала – Център за Цялостна Трансформация , бул. Мария Луиза 58

ЦЕНА: 18лв.

*важат карти Мултиспорт

*важат карти Мандала с доплащане 8лв.

Сподели