Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/06/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Пауър йога е силова йога. Тя е един от най-полулярните стилове йога в света, насочена към тези, които искат да поддържат тялото си силно и стегнато, правейки йога. Позите в нея са композирани така, че да държат тялото загрято, да повишат метаболизма ни и да ни помогнат да изгорим мазнините. Те са свързани с енергичност и голяма активност по време на практикуването. Целта на асаните в този специален клас ще бъде стимулирането на  тялото и волята, но и укрепването на психическото състояние и духа. Този стил йога е супер ефективен в свалянето на тези няколко излишни килограма, които сме натрупали през зимата. Също така практиката тонизира мускулите, прави ги силни и повишава нашата гъвкавост.

Водещи: Десислава Атанасова и Димитър Попов

Дати: 29 юни (четвъртък)- 18.30ч. в Мандала

Подбрахме за вас асани, предоставящи ни най-добрият начин да свалим бързо килограми за почивката на морето! Опитайте нашият начин за освобождаване от стреса и напрежението! Усмихнете се с нас и усетете радостта да си жив!!!

Какво ще ви даде този специален клас?

– Ще усетите тялото си живо и силно;

– Ще намалите обиколките;

– Ще повишите настроението си;

– Ще се запознаете с други като вас, които обичат активното движение, йогата и по- големите натоварвания, изправящи ни пред предизвикателството да се справим;

– Ще изпълните клетките си с кислород, благодарение на дихателните техники за детоксикация;

– Ще научите няколко топ- рецепти за DETOX и добра фигура( носете си тефтер и химикалка, за да ги запишете);

– При наличие на време водещите ще споделят един работещ режим за детоксикация;

– Ще получите нежна медития, съчетана с аромотерапия;

ДЕТАЙЛИ за Power YOGA:

 За разлика от останалите стилове, Пауър йога не следва определена последователност, което означа, че упражненията в две последователни посещения на курса могат да бъдат много различни. В този стил предимно присъстват пластични пози от йогата. Така се постига гъвкавост и се подсилва издръжливостта и енергията. Асаните помагат и за изгарянето на калории, изграждането на мускулна маса  и редуцирането на мазнини в тялото.

Асаните не са леки и спокойни и не се препоръчват за начинаещи, заради голямото натоварване. Хората със сериозни здравословни проблеми също не бива да практикуват този стил йога. Пауър йогата е предназначена по-скоро за по-спортните натури, които са свикнали на физическо натоварване. Стилът се счита и за един от най-добрите начини за сваляне на килограми, тъй като съчетава в себе си цялостните ползи от йога, а в същото време изразходва голямо количество енергия. Изгарянето на мазнини, обаче зависи най-вече от правилното изпълнение на асаната, което е важно за всички други стилове йога. Освен че освобождава стреса и напрежението, този стил засилва имунната система и подобрява кръвообращението. Резултатът е силно, стегнато, красиво и пластично тяло, което ще ви носи самочувствие и здраве!

За водещите:

Десислава Атанасова се занимава с йога от около 15 години, професионално от 3 години. Йога е нейно вдъхновение във всички аспекти на живота й- на жена, майка, съпруга, творец, работник на светлината. Трансформацията на хората чрез йога, медитация и осъзнат живот, която наблюдава в последните години я вдъхновява още повече да вярва, че нейното призвание е да преподава, споделяйки личните си открития за тялото и душата, които биха помогнали и на други, търсещи хармонията вътре в себе си. Може да гледате Деси по WNESSTV в поредицата „Йога по чакрите“, която се излъчва редовно и дава популярност на енергийните практики за холистично самолечение на човека. Нейното мото е: „КРАСОТА, ВЯРА И ДЕЙСТВИЕ!“. Деси преподва редовни практики в „Амрита йога“ и „Мандала“- център за цялостна трансформация.

Димитър Попов е магистър кинезитерапевт, фитнес и йога- инструктор с над 16- годишен стаж. Завършил е специалност Кинезитерапия в НСА, а йога е учил при гуру-то Венци Евтимов. С годините създава собствен стил, който обхваща знания, събирани от професионалния спорт, лечебните масажи, фитнеса и йогата. Практиките на Митко са насочени към оздравяването на опорно- двигателната система. Усмивката е нещото, с което Митко никога не се разделя, а спортът е присъствал в целия му съзнателен живот.

За въпроси: 0899 774058 (Деси)

Цена: 18 лв.

С предварително записване : 0894488809, info@yogamandala.net-  карти Мултиспорт важат!!!

Сподели