Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/03/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Броени дни преди най-женския празник в годината те каня на една специална ритуална ин йога сесия. В рамките на този час ще се свържем с интелигентността на тялото и ще се учим да слушаме неговите нужди. Като Хануман ще разгърнем сърцата си, за да преоткрием, че в тях живее само чиста любов. Ще играем, ще балансираме между отпускането и стягането, между присъствието и отсъствието, между тук и там, сега и после. Защото в процеса на хармонизиране на противоположностие откриваме константата – онова вечно, непроменящо се състояние на лекота и отпуснатост, което съществува, независимо от обстоятелствата. Наши верни помощници ще бъдат етеричните масла на doTERRA и високовибрационните смеси на 11 MOONS. Етеричните масла са чиста растителна прана, която ни свързва с фините измерения и дълбоките пластове на подсъзнанието. Чрез тях ще пуснем всичко, което ни пречи да бъдем себе си. Ела да олекнем и заедно да тръгнем по пътя на естествеността.

Цена: 15 лв (5 лв доплащане с карта, карти мултиспорт не важат)

Водещ: Мон

Мон – майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове и танци, от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да октрива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти. Нейните практики са дълбоко вкоренени във прана виняса флоу йога традицията и обогатени с пранаями, кундалини йога елементи и танцови похвати. Заедно с Мон ще преоткриеш вътрешната интелигентност на тялото си, която винаги ни води към лекота и разширение.

Сподели