Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/05/2017 - 08/05/2017
All Day

Location
хотел Панорама

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Скъпи приятели йоги ,осъзнали, че истината и щастието се крият в нашия вътрешен храм-тялото и личната ни опитност.Студио Йога Мандала и Георги ви каним на един по-различен Гергьовден , с който ще отпразнуваме силата и щастието от  това да се преборим с вътрешния си Змей-ума. Като едни истински победоносци ще се изправим пред изкушението да ядем агне или поне да вдишаме от неговите изпарения и ще се фокусираме върху натуралните източници на удоволствие. Удоволствието да бъдем тук и сега и да играем играта на самоизследване на вътрешния ни свят чрез Асани, пранаями, медитации и мантри, ,с които ще заглушим вътрешния безспирен диалог на неспокойния ум. Освен това вътрешно изследване в самостоятелната практика, ще направим , контактна йога и тай масаж , за да успеем да се свържем не само на умствено и вербално ниво със свойте събратя и сестри йоги поели по пътя на чистотата и разширеното състояние на съзнанието.Заедно ще вибрираме на една честота ,с която ще създадем атмосфера на свързаност ,единение и разбиране.Самия смисъл на думата йога означава -Единение-Един-е-ние.С вглъбената практика по йога ние свързваме отделните си части в едно и тренираме нашата синхроничност и фокус в нашия център.Следващата стъпка е да постигнем единение с другите себеподобни и постепенно да разширяваме кръга си на свързване и да заработим в екип в среда на взаимопомощ,разбиране и приемане.

Със сутрешната ни виняса ще се енергизираме и заредим с нужното центриране  за да доставим нужната доза единение в себе си. Ще завършим с дихателни упражнения чрез ,които успокояваме ума и си набавяме прана-енергия така че да повишим жизнените си сили , креативност и воля.Чрез мантрите ще се тонираме с вселенските вибрации и ще се синхронизираме звуково.

С Тай масаж уъркшопа ще се научим на приятни техники, с който можем да дадем грижата си на другия ,ще отпуснем тялото и ще почувстваме свързаността и удоволствието да докосваме и да бъдем докосвани по лечебен начин .В тай масажа ще бъдем и приемащ масаж и даващ масаж.Ролите ще се сменят  по веднъж, за да изпитаме двете страни-даване и получаване.

С контактната йога ще правим групово игри и пози от йога,който по един забавен и извисяващ начин ще вдигнат общата ни енергия и ще ни накарат да се почувстваме като едно цяло.Същинско единение.

С вечерната Ин йога ще правим бавни и отпускащи пози ,с който да релаксираме и да се заземим.След като се центрираме и успокоим съзнанието ще правим Пранаяма за насочване на енергията по чакрите, съчетана с водена медитация .

Ще направим и беседа за лесни и практични техники и методи за балансиране на чакрите в ежедневието .

 

Този Ритриит е за : Всички ,които искат да прекарат един различен Гергьовден извън София с разнообразни пълноценни йогистки практики в  компанията на хора интересуващи се от физическо ,умствено ,емоционално и духовно развитие.

ПРОГРАМА

СЪБОТА

12ч  Запознаване с  лека контактна йога за вдигане на колективната енергия и дихателни практики

13.30 Обяд

14.00ч – 17.00 ч Свободно време за разходки,обмяна на енергия,забавления и знания.

17.00ч -18.15. Асана,пранаяма и концентрация.

19.30 Вечеря.

20.00ч-24.00ч-Свободно време за спонтанен избор на практика.

НЕДЕЛЯ

8.00-9.15 Виняса флоу и пранаяма за центриране и фокусиране в настоящето.

9.30 Закуска.

10.00-12.30 Свободно време за забавления,Акро йога,разходки,беседи и консултации с Георги относно йога и практики.

12.30-13,00ч Пранаяма .

13.30 Обяд

14.00ч-16.00ч- Свободно време

16.00ч – 18.00ч Тай масаж уъркшоп.

18.30 Вечеря

21ч.00ч до 22.15. Лека Ин йога с пранаяма медитация и мантра.

ПОНЕДЕЛНИК 

8.00-.9.15 Виняса флоу и пранаяма

9.30ч Закуска

10.30 -12.30 Беседа с практически насоки за баланс на чакрите в ежедневнието и споделяне на лични трансформации.

Цена

170 лв
  • 2 нощувки, 2 Закуски, 2 обядя и 2 вечери
  • Всички практики по време на ритрийта
  • при заплащане на пълната сума до 15 април, получавате 10% отстъпка от цената
  • за записване се счита заплащане на капаро от 30% или заплащане на пълната сума

Къде

Хотел Панорама, гр. Априлци

Сподели