Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/12/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Случвало ли ти се е да имаш чувството, че колкото и добри намерения да имаш не ти достига енергия? Понякога имаш сили и ентусиазъм, а друг път нещо те тегли надолу или назад. Колкото и да искаме лична реализация, това е невъзможно без да сме проводници на силата на рода си. Чрез многобройни наблюдения на феномените в полето става ясно, че нашия живот е неразривно свързан с този на нашите предци. Всичко нерешено в миналото може да се превърне автоматично в наш товар, без ние съзнателно да желаем това. Този товар не ни дава възможност да живеем собствения си живот, а важна част от нашата жизнена енергия сякаш изтича през фуния към миналото.

След изключително подхранващата ни сесия миналия понеделник ще се съберем отново, за да получим ресурс за живота си. Този път ще стигнем по-далече от родителите си и ще можем да черпим от 7 поколения предци. Когато се изправим и видим тази мощна сила на рода пред себе си, сякаш нещо в сърцето ни омеква и ние се отваряме за това, което ни се полага по рождение – да вземем силата на живота, която чрез тези преди нас е стигнала до нас и е направила нашия живот възможен. В ежедневието ние не мислим за това, ние дори не познаваме тези хора, но влиянието на системата като невидими нишки изтъкава и нашия живот. Ние усещаме само резултатите. И тези резултати могат да се сведат до два – да живеем с усилие или да живеем със сила.

Сесията е подходяща за абсолютно всички, които искат да се подкрепят, подхранят и отворят към миналото с любов, за да гледат към бъдещето с нови очи.

Не се изисква предишен опит с констелациите.

Ще има лекционна час, демонстрация, медитация и накрая ритуално получаване на сила.

Всеки ще има възможност да работи с една своя тема/ блокаж и да върне жизнения поток отново там, където е бил прекъснат.

Прочети повече за семейните динамики в най-новата статия на Деви – Тайните съставки на добрия живот

Цена: 18 лв

Карти мултиспорт важат

Карти Мандала важат с допълнително заплащане от 8 лв.

С предварително записване на 0894488809

Водеща Деви – www.deviflow.com/devi

Сподели