Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/01/2018 - 29/01/2018
8:00 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Всичко е толкова вълнуващо, когато се влюбим. Толкова сме привлечни от нашия любим и всичко изгелжда толкова прекрасно! Но след време нещата се променят и започват трудностите. Усещаме, че не ни обичат или не се грижат за нас и това, което исакме не се случва.
Започваме да ставаме все по-нещастни и започваме да регираме, караме се, плачем, бягаме или се затваряме и отделяме. И пак нищо не се променя- любовта не се връща. И в тези моменти често виним другия за нашето нещастие и мислим, че ако тя/той се променят, тогава аз отново ще съм щастлив/а.
А сега Ви каним на този семинар, за да направим обратното: Ще оставим другия какъвто е и ще започнем да променяме себе си. Само тогова можем да преживеем мир, само тогава сме свободни, само тогава можем да обшуваме по един любящ и порастнал начин. И често така чудото се случуа: като променяме себе си, започваме да виждаме другия в различна светлина и той започва да се променя също.
В тези 4 дена ще изследваме живота си в дълбочина. И първата стъпка в това изследване е да станем осъзнати за това какви са моделите на свързване, в които живеем. Как регираме, когато се чувтсваме необичани, когато се чувстваме неразбрани?
Следващата стъпка е да изследваме откъде идват тези чувства. В повечето случаи несъзнателните поведенчески модели се коренят в детството ни. И докато тези рани от ранното детсво не бъдят видяни и излекувани, ние отново и отново се озоваваме в болезнени връзки.
Затова, с цел да преживеем как нашите родители са се отнасяли към нас, ще се върнем в атмосфертата на нашето детство. Получвали ли сме любов, грижили ли са се за нас, присъствали ли са за нас, слушали ли са ни?
И в този момент може да осъзнаем, че чувствата, които имате сега с партньора си , са същите които са били с вашите родители.
В една любяща атмосфера на подкрепа и уважение, заедно ще се погрижим за това ранено вътрешно дете и ще му дадем това, от което има нужда. Ще се чуем и погрижим един за друг. И след това заедно ще открием начини как можем да се грижим за себе си и да порастнем в любовта, за да може нашите взаимоотношния да са щастливи и зрели.
Цена:
520 лв.
860 лв за двама партньора
За контакти и информация: Елвира Бахуля – 0888 28 984

Водещ:

Амарга и Свабаво са заедно повече от 20 години . И ежедневено израстват и се грижат за любовта си и това е опитът, който искат да споделят с нас. А както знаем техния начин на споделяне е изключително уважителен и подкрепящ за нашите лични нужди и преживявания.

Сподели